Anders Bagges plan med lyxhuset efter flytten till slottet

Anders Bagges egna ord – har flyttat in i slottet
Slottet Rastaborg.
Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling.
Anders Bagge.
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: Stephanie Sifvert

Efter att den planerade flytten sköts fram har nu Anders Bagge och Johanna Bagge Lind äntligen flyttat in i Rastaborgs slott.

Men med många bollar i luften och en ”Idol”-höst som precis har dragit i gång har paret mycket kvar innan de är helt klara med flytten.

– Vi åker fram och tillbaka, berättar Anders Bagge.

Anders Bagge, 54, och Johanna Lind Bagge, 50, har bott i Anders Bagges hus sedan de blev tillsammans. Men i början av sommaren stod det klart att paret skulle få sitt första gemensamma boende.

Och det är inte vilket hus som helst utan slottet Rastaborg på Ekerö. Slottet har anor från 1600-talet och är totalt 1 500 kvadratmeter stort spritt på flera olika byggnader.

I slutet av augusti berättade Anders Bagge i Mix Megapols ”Gry Forssell med vänner” att de skulle flytta in samma dag som intervjun. Men när Expressen pratade med Anders Bagge två veckor senare hade någon flytt fortfarande inte skett.

– Vi håller på för fullt. Ge mig ett par veckor till så blir det bättre, sa han då.

Planerna för huset

Nu har dock paret äntligen flyttat in i sitt slott och Anders Bagge berättar om glädjen.

– Vi har flyttat. Det känns fantastiskt.

”Idol”-jurymedlemmen berättar att det var några veckor sedan som de officiellt flyttade in. Dock är det en del kvar innan alla saker är på plats i det nya huset.

– Vi har det andra huset också och vi har kvar saker i det andra huset också, så vi åker fram och tillbaka och så där. Men nu har vi bestämt oss att nu har vi flyttat dit, säger Anders Bagge.

Någon jättestress att få över alla grejer är det inte. Bagge berättar att han inte kommer sälja sitt andra lyxhus, som är 1100 kvm stort, på Ekerö på ett tag.

– Jag ska sälja mitt andra hus nästa sommar. Vi håller på att göra det fint och fixar lite saker. 

Foto: JENS L'ESTRADE
Anders Bagge utanför huset på Ekerö – som ska säljas nästa sommar.
Foto: JENS L'ESTRADE

Ur arkivet: Anders Bagge om ursäkten till Cornelia: ”Bullshit”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.