Anders Bagge är inte bara tv-profil, producent och låtskrivare – han är också djurälskare. Foto: CORNELIA NORDSTRÖMAnders Bagge är inte bara tv-profil, producent och låtskrivare – han är också djurälskare. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Anders Bagge är inte bara tv-profil, producent och låtskrivare – han är också djurälskare.  Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Anders Bagge älskar djur. Foto: TV4 / TV4Anders Bagge älskar djur. Foto: TV4 / TV4
Anders Bagge älskar djur.  Foto: TV4 / TV4

Anders Bagge i sorg – efter döda katten

Publicerad

Djurälskaren Anders Bagge är i sorg.

På Instagram berättar han om saknaden efter sin katt.

"R.I.P i dag fick du somna, kommer sakna dig min älskade Pelle", skriver han.

Anders Bagge är inte bara tv-profil, producent och låtskrivare. Han är också en stor djurvän i svår sorg. Anders Bagges katt Pelle har nämligen dött.

På Instagram berättar han om sorgen och saknaden:

"R.I.P i dag fick du somna, kommer sakna dig min älskade Pelle", skriver han.

https://www.instagram.com/p/BVZ_GiOBTxx/?taken-by=andersbagge1&hl=sv

Anders Bagges älskade hund Iris, en english bulldog, har ett eget konto på Instagram och även där sörjs katten Pelle.

”R.I.P min fina vän. Kommer sakna dig Pelle”, står det under bilden.

 

LÄS MER: Anders Bagges hund Esther död 

 

I april dog även Anders Bagges hund Esther.

Anders Bagge kremerar sina husdjur

I en intervju med Aftonbladet har Anders Bagge tidigare berättat att han kremerar sina husdjur när de dör. Urnorna med askan har han i ett skåp hemma. Bland annat står kvarlevorna av hunden Esther i Anders Bagges skåp.

– Esther, skotska terriern Maskot och en av mina katter är kremerade och står på mitt finaste skåp. Jag har bilder på dem som jag tar fram vid högtider, tänder ett ljus och tänker på hur mycket kärlek jag fått. Jag kommer kremera och spara alla hundar och bygga ett fint glasskåp åt dem, det känns viktigt, sa han då till Aftonbladet.

 

LÄS MER: Anders Bagge om sorgen efter Esther 

 

När Esther gick bort berättade Anders Bagge om sorgen för Expressen.

– Det är för jävligt. Det är inte roligt. Jag är jätteledsen. Och jag har varit otroligt mycket under ytan. Min absolut bästa vän är borta. Men det är egentligen bara att acceptera. Hon hade mindre än 25 procents njurverksamhet. Det gick ganska fort på slutet. Det var sista fyra dagarna som jag märkte: "Shit hon spyr". Men dagen innan var hon nere och sprang vid vattnet. De är ju riktiga pansarvagnar, de här bulldogarna,a s Anders Bagge då.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag