Ana Diaz: ”En helt ny nivå av ångest”

Plura frågar om artisten Newkid känner igen alla andra som sitter runt bordet. Stämningen blir något stel.
Ana Diaz är en av artisterna i årets ”Så mycket bättre”.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Ana Diaz berättar på Instagram om den jobbiga inspelningen på Gotland.
Foto: tv4
Ana Diaz.
Foto: KARL MELANDER/TT / TT NYHETSBYRÅN
Lisa Nilsson larmade sjukvårdare när Ana Diaz fick ångest.
Foto: Foto: Pär Bäckstrand / TV4 / C More

Ana Diaz, 43, är en av artisterna i årets ”Så mycket bättre” och är med i samtliga program.

På Instagram berättar hon nu om tiden på Gotland och den okända kollapsen som gjorde att produktionen tvingades bryta inspelningarna.

”Min kropp råmade lite som en ko”, skriver Ana Diaz på Instagram.

Tillsammans med Markus Krunegård och Plura Jonsson är Ana Diaz en av de tre artister som är med i samtliga program av årets ”Så mycket bättre” där de tar emot några av Sveriges alla främsta artister på Grå gåsen.

När Ana Diaz åkte till Gotland för att påbörja inspelningarna var hon på väg tillbaka från en utmattning och de intensiva dagarna gjorde att hon på den tredje inspelningsdagen vaknade på sitt rum med ”en helt ny nivå av ångest”.

”Min kropp råmade lite som en ko (ny spännande upplevelse) kunde inte stå upprätt, visste inte vad jag skulle göra så jag ringde Lisa Nilsson, hon kom som ett skott”, skriver artisten på Instagram.

Ana Diaz skriver att Lisa Nilsson även hämtade sjukvårdare som sedan bröt inspelningarna i sex timmar och förklarar att det var därför hon inte var med och hjälpte salamandrar eller sjöng på ett boende med de andra artisterna.

Hon skriver även att sjukvårdaren gav henne lugnande.

”Minns mest att det kändes som om jag smälte samman med sängen, att Lisa satt kvar på min sängkant, sen somnade jag”

Tacksam för stödet

Därefter skulle Ana Diaz upp till lunchen för att framföra sin version av Markus Krunegårds låt ”Askan är den bästa jorden”. På Instagram skriver hon om tankarna när hon i efterhand sett framträdandet:

”Det enda min hjärna tänker på när jag ser det, är den morgonen, hur trött och arg på mig själv jag var, att jag så gärna velat vara starkare men man får inte alltid som man vill och jag har lärt mig massor av den här erfarenheten som jag ALDRIG vill vara utan.”

Hon fortsätter inlägget på Instagram med att skriva att hon är tacksam över det stöd hon fick från produktionen under den tuffa tiden och tackar alla som tittar på programmet.

”Uppskattar er stort, ni hjälper mig att förhålla mig lite mjukare/snällare till mig själv och det övar jag på. TACK!! Stor kram och kärlek.”

Expressen har sökt Ana Diaz för en kommentar.

https://www.instagram.com/p/CH8AvLQJafg/
Benjamin Ingrosso berättar om det tuffa uppbrottet med exet och stötas samtidigt av Tommy Körberg.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.