Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Amy om kärleken till "Rederiet"-skådisen

Amy Diamond. Foto: Pelle T Nilsson
Nu berättar artisten Amy Diamond, 23, öppet om kärleken till "Rederiet"-skådespelaren Charlie Gustafsson, 23. Foto: Pelle T Nilsson

Det är första gången hon är kär på det här sättet – och det är första gången hon har en lång relation.

Nu berättar artisten Amy Diamond, 23, öppet om kärleken till "Rederiet"-skådespelaren Charlie Gustafsson, 23.

– Det här är det mest seriösa som jag någonsin haft. Den här kärleken är väldigt djup, säger hon i podcasten "Livshjulet".

Det var i början av september som Amy Diamond och kärleken Charlie Gustafsson gick ut med att de var ett par. De publicerade då bilder där de myste tillsammans på Instagram.

Nu berättar Amy Diamond mer om kärleken till sin pojkvän. I Expressens podcast "Livshjulet" avslöjar hon att det här är hennes första riktiga förhållande.

– Jag har inte haft några långa relationer innan honom. Det här är det mest seriösa som jag någonsin haft, säger hon och fortsätter:

– Det är intressant, det här med att vara kär och älska någon. För när man hittar någon som man klickar med på alla plan börjar man ifrågasätta hur kär man har varit innan.

 

LÄS MER: Amy Diamond visar kärleken till Charlie Gustafsson

"Vi är två dramatiska människor"

I intervjun beskriver Amy Diamond hennes och Charlie Gustafssons kärlek som "väldigt djup och speciell". Hon berättar också att de båda är känslomänniskor och att hon uppskattar att vara med någon som är lik henne på det sättet.

– Vi är två dramatiska människor, men det tycker jag är ganska skönt. Jag har tidigare träffat folk som kanske inte kunnat förstå hur man mår. Jag kan vara väldigt upp och ner. Jag blir frustrerad om den som står närmast mig inte kan förstå mig, säger hon.

 

 

 

 

LÄS MER: Amy Diamond: "Ett farligt sätt att tänka"

"Charlie är perfekt"

Hon fortsätter:

– Charlie är perfekt på det sättet. Vi kan verkligen dela det också och prata mycket om det. Han fattar vad jag pratar om och jag känner mig alltid förstådd. Det är en jätteskön känsla.

Amy Diamond är just nu aktuell i filmen "Min lilla syster" som visas på bio. Charlie Gustafsson medverkade i flera avsnitt av den kultförklarade tv-serien "Rederiet" och arbetar just nu inom teatern. Paret blev tillsammans i mars i år.

Annons:
Expressen Refunder Julklappar

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!