Amy Diamond. Foto: Pelle T NilssonAmy Diamond. Foto: Pelle T Nilsson
Amy Diamond. Foto: Pelle T Nilsson
Nu berättar artisten Amy Diamond, 23, öppet om kärleken till "Rederiet"-skådespelaren Charlie Gustafsson, 23. Foto: Pelle T NilssonNu berättar artisten Amy Diamond, 23, öppet om kärleken till "Rederiet"-skådespelaren Charlie Gustafsson, 23. Foto: Pelle T Nilsson
Nu berättar artisten Amy Diamond, 23, öppet om kärleken till "Rederiet"-skådespelaren Charlie Gustafsson, 23. Foto: Pelle T Nilsson

Amy om kärleken till "Rederiet"-skådisen

Publicerad

Det är första gången hon är kär på det här sättet – och det är första gången hon har en lång relation.

Nu berättar artisten Amy Diamond, 23, öppet om kärleken till "Rederiet"-skådespelaren Charlie Gustafsson, 23.

– Det här är det mest seriösa som jag någonsin haft. Den här kärleken är väldigt djup, säger hon i podcasten "Livshjulet".

Det var i början av september som Amy Diamond och kärleken Charlie Gustafsson gick ut med att de var ett par. De publicerade då bilder där de myste tillsammans på Instagram.

Nu berättar Amy Diamond mer om kärleken till sin pojkvän. I Expressens podcast "Livshjulet" avslöjar hon att det här är hennes första riktiga förhållande.

– Jag har inte haft några långa relationer innan honom. Det här är det mest seriösa som jag någonsin haft, säger hon och fortsätter:

– Det är intressant, det här med att vara kär och älska någon. För när man hittar någon som man klickar med på alla plan börjar man ifrågasätta hur kär man har varit innan.

 

LÄS MER: Amy Diamond visar kärleken till Charlie Gustafsson

"Vi är två dramatiska människor"

I intervjun beskriver Amy Diamond hennes och Charlie Gustafssons kärlek som "väldigt djup och speciell". Hon berättar också att de båda är känslomänniskor och att hon uppskattar att vara med någon som är lik henne på det sättet.

– Vi är två dramatiska människor, men det tycker jag är ganska skönt. Jag har tidigare träffat folk som kanske inte kunnat förstå hur man mår. Jag kan vara väldigt upp och ner. Jag blir frustrerad om den som står närmast mig inte kan förstå mig, säger hon.

 

 

 

 

LÄS MER: Amy Diamond: "Ett farligt sätt att tänka"

"Charlie är perfekt"

Hon fortsätter:

– Charlie är perfekt på det sättet. Vi kan verkligen dela det också och prata mycket om det. Han fattar vad jag pratar om och jag känner mig alltid förstådd. Det är en jätteskön känsla.

Amy Diamond är just nu aktuell i filmen "Min lilla syster" som visas på bio. Charlie Gustafsson medverkade i flera avsnitt av den kultförklarade tv-serien "Rederiet" och arbetar just nu inom teatern. Paret blev tillsammans i mars i år.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag