Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”American Pie”-stjärnan ångrar sitt val – påverkade hela karriären

Därför försvann ”How I met your mother"-stjärnan från rampljuset
Jason Biggs.
Foto: ROB LATOUR/REX / ROB LATOUR/REX REX FEATURES
Jason Biggs spelade huvudrollen i ”American Pie”.
Foto: ARMANDO GALLO / RETNA USA PRESSENS BILD

Jason Biggs slog i genom stort i kultfilmen ”American Pie” 1999 – men efter det har han synts i allt mindre roller. 

Nu avslöjar skådespelaren att han gjorde sitt största misstag i karriären när han tackade nej till huvudrollen i succéserien ”How I met your mother”.

– Jag blev erbjuden rollen och det är förmodligen mitt största misstag att jag passade på den, säger Biggs i The Covino & Rich Show enligt news.

Skådespelaren Jason Biggs, 42, hade huvudrollen i ”American Pie” och medverkade även i uppföljarna.

Sedan dess har skådespelaren haft huvudrollen i bland annat ”Wedding Daze” 2007 men sen har rollerna blivit allt mindre. 

Bland annat hade Jason Biggs en roll i Netflix-serien ”Orange Is the New Black”.

I ”The Covino & Rich Show” berättar skådespelaren nu om det sämsta karriärdrag han har gjort. Biggs tackade nämligen nej till huvudrollen som Ted Mosby i tv-serien ”How I met your mother” – succéserien som rullade i nästan ett decennium. Rollen gick sedermera till Josh Radnor, 46.

– Jag blev erbjuden rollen och det är förmodligen mitt största misstag att jag passade på den, säger Jason Biggs i showen. 

Vidare förklarar skådespelaren att han under den tiden inte kände sig redo att ta steget att göra tv. Han spelade fortfarande in filmer under den tiden och trivdes med livsstilen att kunna spela in en film under några månader för att sen få vara lite ledig. 

”Showen exploderade”

I dag ångrar Jason Biggs sitt val. 

– Jag passade på det och sen hände två saker kort därefter. Ett, den showen exploderade, vi vet alla hur det gick för den showen. Och två, jag kände liksom ”jag vill göra tv”, säger han i ”The Covino & Rich Show”.

Han fortsätter:

– Om jag fick säga något som jag önskar att jag hade gjort annorlunda så är det att jag borde ha tagit det jobbet helt klart. Absolut. 

”How I met your mother” sändes åren 2005-2014 och skådespelarna i serien nådde stor framgång. Neil Patrick Harris, 47, som spelar Barney Stinson, och Alyson Hannigan, 46, som spelar Lily Aldrin, har båda vunnit People's Choice Awards. Serien nominerades även till en Emmy hela 28 gånger.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.