Amber Rose planerar göra bröstförstoring

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Amber Rose.
Foto: Per/Fameflynet Pictures
Foto: Darla Khazei, Pacificcoastnews.Com

Amber Rose är äkta.

Men nu funderar stjärnan på att göra en skönhetsoperation - för att förstora brösten.

Det berättar hon i en tv-show om plastikkirurgi, enligt The Sun.

Amber Rose har gjort sig ett namn dels genom sitt tidigare förhållande med Kanye West, och de efterföljande grälen med Kim Kardashian och rapparen - dels genom sina vågade bilder i bland annat sociala medier.

Nyligen medverkade 31-åringen i tv-showen "Good work", som handlar om plastikkirurgi, för att prata om sin figur och hur, enligt programmet, fått många att vilja göra så kallade brasilianska rumplyftningar.LÄS MER: Prislappen - för att träffa Amber Rose. Själv är hon, enligt egen utsago, helt äkta - men hon funderar på att lägga sig under kniven.

– Mina bröst, säger hon på en fråga från Dr Terry Dubrow om vad hon skulle vilja operera.

– Jag har 36H, naturligt. Men det här området, det är som hud och jag vill fylla ut det, fortsätter stjärnan om sina bröst enligt The Sun.

Samtidigt passade programledaren, den kända dragstjärnan RuPaul, på att undersöka om Amber Rose verkligen har äkta vara i rumpan.

– Se mig som Judge Judy. Får jag klämma på bevisföremålet? sa RuPaul innan han slog fast:

– Jag instämmer, det här är äkta. Fallet är stängt.

Även om så är fallet, har Amber Rose assistent tidigare avslöjat sanningen bakom stjärnans många, och uppmärksammad selfies. De tas nämligen alltid ur en speciell vinkel, enligt assistenten som talat med Cosmopolitan.LÄS MER: Sanningen bakom Ambers selfies. – Hon är väldigt noggrann. Om du tar en bild på henne, gillar hon en viss vinkel. Allt handlar om ramen, brukar hon säga. Det handlar om ramen av allt, sa assistenten Benji Carlisle som förutom att fotografera sin chef också handlar mat och hämtar kemtvätt, bland annat.

– Jag älskar henne som min familj. Vi är en familj nu. Hon inspirerar mig. Hon är min mentor. Jag vet inte, det känns mer som att hon är min skyddsängel snarare än min chef, sa hon i intervjun med Cosmopolitan.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.