Det var förra veckan som Amber Heard, 30, lämnade in en skilsmässoansökan för att skilja sig från maken Johnny Depp, 52. Foto: Rich Fury / AP TT NYHETSBYRÅNDet var förra veckan som Amber Heard, 30, lämnade in en skilsmässoansökan för att skilja sig från maken Johnny Depp, 52. Foto: Rich Fury / AP TT NYHETSBYRÅN
Det var förra veckan som Amber Heard, 30, lämnade in en skilsmässoansökan för att skilja sig från maken Johnny Depp, 52.  Foto: Rich Fury / AP TT NYHETSBYRÅN
Amber Heard anklagar Johnny Depp för att ha misshandlat henne. Foto: Richard Vogel / AP TT NYHETSBYRÅNAmber Heard anklagar Johnny Depp för att ha misshandlat henne. Foto: Richard Vogel / AP TT NYHETSBYRÅN
Amber Heard anklagar Johnny Depp för att ha misshandlat henne.  Foto: Richard Vogel / AP TT NYHETSBYRÅN

Amber Heards team anklagar polisen

Publicerad

Amber Heards team anklagar nu polisen för att ha missat bevis som ska styrka att Johnny Depp misshandlat henne, skriver TMZ.

Uppgiftslämnare inom hennes team menar att poliserna tabbat sig, alternativt ljuger för att skydda Hollywoodskådespelaren.

Samtidigt vägrade Johnny Depp under tisdagen att svara på Expressens frågor om anklagelserna.

Det var förra veckan som Amber Heard, 30, lämnade in en skilsmässoansökan för att skilja sig från maken Johnny Depp, 52.

Detta efter ett femton månader långt äktenskap.

Orsaken uppgavs vara "oförsonliga skillnader". Kort därefter anklagade Amber Heard Johnny Depp för att ha misshandlat henne.

Bland annat ska han ha kastat en mobiltelefon i hennes ansikte förra lördagen, och hon har visat sig i rätten med tydliga blåmärken i ansiktet.

 

LÄS MER: Här lämnar Johnny Depp Stockholm

 

Amber Heard ha visat upp bilder på blåmärken

Heard och hennes advokat har visat upp bilder på blåmärken, som ska styrka misshandeln.

Nu skriver TMZ att Heards team anklagar polisen för att ha missat bevis som ska styrka att Johnny Depp misshandlat henne. Enligt sajtens uppgiftslämnare ska de två poliser som svarade på larmsamtalet 21 maj ha missat tydliga märken i Amber Heards ansikte.

Uppgiftslämnarna menar att poliserna tabbat sig, alternativt ljuger för att skydda Hollywoodskådespelaren.

Los Angeles-polisen hävdar å sin sida att de letat efter skador, men inte hittat några.

 

LÄS MER: Advokatens ord efter anklagelserna mot Heard

 

Polisen hävdar att det saknas bevis för krossat glad

Polisen ska vidare hävda att det inte finns några bevis för att det skulle förekomma krossat glas i lägenheten. Men enligt Amber Heards team ska det bero på att hon mötte upp polisen i en angränsande byggnad. De ska aldrig ha besökt platsen där den påstådda misshandeln ska ha skett.

Man hävdar vidare att Amber Heard var tvungen att genomgå ett förhör under ed, något man enligt uppgiftslämnarna inte tvingade Johnny Depp till.

Under tisdagen stod Johnny Depp utanför Grand Hôtel och skrev autografer, efter spelningen med Hollywood Vampires. När Expressens reporter försökte ställa frågor undvek han dem.

Trots att Johnny Depp stod i närheten av reportern fortsatte han skriva autografer och undvek frågorna som ställdes.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag