Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Amanda Seyfried om rollen som Lovelace

I höst har "Lovelace" premiär. Redan nu oroar sig huvudrollsinnehavaren Amanda Seyfried för vilka som ska se filmen som innehåller avklädda scener.

– Jag vill inte att min pappa ska se min nakna kropp, säger stjärnan till Us Weekly.

Dramat "Lovelace" bygger på en sann historia och handlar om 1970-talets stora porrfilmstjärna, Linda Lovelace. Amanda Seyfried gör rollen som Linda. Filmen innehåller många avklädda scener med skådespelaren som nu har panik över att hennes pappa ska se den.

– Jag vill inte att min pappa ska se min nakna kropp. Jag kommer att hålla för hans ögon när han ser filmen, säger stjärnan till Us Weekly.

"Lovelace" innehåller också en hel del sexscener men dem är Amanda Seyfried inte lika nojig över att hennes far ska se.

– Det är egentligen bara nakenheten som är jobbig. Jag har inga problem med att han ser mig i våldsamma situationer. I sexuella situationer är det lite jobbigt, men nakenheten är värst. Jag tror att alla kan relatera till det, säger skådespelaren.

Seyfried: "Är ingen porrfilm"

Seyfried har tidigare uttalat sig om att gestalta Lovelace.
- Jag visste vad jag gav mig in på. Det här är ingen porrfilm, utan ett relationsdrama. Redan från början stod det klart för mig att filmen inte handlar om en porrstjärna. Det var en berättelse om en kvinna och relationen mellan henne och sin man, säger Seyfried till The Sun.
- Sex i filmer borde inte vara en sådan stor sak. Vapen är väldigt vanligt men sex är tabu.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!