Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Amanda Seyfried om rollen som Lovelace

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

I höst har "Lovelace" premiär. Redan nu oroar sig huvudrollsinnehavaren Amanda Seyfried för vilka som ska se filmen som innehåller avklädda scener.

– Jag vill inte att min pappa ska se min nakna kropp, säger stjärnan till Us Weekly.

Dramat "Lovelace" bygger på en sann historia och handlar om 1970-talets stora porrfilmstjärna, Linda Lovelace. Amanda Seyfried gör rollen som Linda. Filmen innehåller många avklädda scener med skådespelaren som nu har panik över att hennes pappa ska se den.

– Jag vill inte att min pappa ska se min nakna kropp. Jag kommer att hålla för hans ögon när han ser filmen, säger stjärnan till Us Weekly.

"Lovelace" innehåller också en hel del sexscener men dem är Amanda Seyfried inte lika nojig över att hennes far ska se.

– Det är egentligen bara nakenheten som är jobbig. Jag har inga problem med att han ser mig i våldsamma situationer. I sexuella situationer är det lite jobbigt, men nakenheten är värst. Jag tror att alla kan relatera till det, säger skådespelaren.

Seyfried: "Är ingen porrfilm"

Seyfried har tidigare uttalat sig om att gestalta Lovelace.
- Jag visste vad jag gav mig in på. Det här är ingen porrfilm, utan ett relationsdrama. Redan från början stod det klart för mig att filmen inte handlar om en porrstjärna. Det var en berättelse om en kvinna och relationen mellan henne och sin man, säger Seyfried till The Sun.
- Sex i filmer borde inte vara en sådan stor sak. Vapen är väldigt vanligt men sex är tabu.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.