Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Amanda Lundgren ryter ifrån efter männens kommentarer

Grova hatet mot Amanda Lundgren: ”Fattar inte varför”.
Amanda Lundgren.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Amanda Lundgren har tröttnat på hånande kommentarer om bristningar och celluliter från killar.Foto: Instagram
Amanda Lundgren har tröttnat på hånande kommentarer om bristningar och celluliter från killar.Foto: Instagram
Amanda Lundgren känner att hon är tvungen att försvara de naturliga kroppsdragen.Foto: Instagram
Amanda Lundgren känner att hon är tvungen att försvara de naturliga kroppsdragen.Foto: Instagram
Amanda Lundgren försvarar de naturliga kroppsdragen på sin Instagram story.Foto: Instagram
1 / 7

Influencern Amanda Lundgren har tröttnat på hånande kommentarer om bristningar och celluliter från killar.

Nu slår hon tillbaka på Instagram story, och försvarar de naturliga kroppsdragen.

”Då pekade en killkompis på mina bröst och sa ”oj du har fått stretchmarks, euw””, berättar Amanda Lundgren på Instagram story.

Celluliter och bristningar är något de allra flesta kvinnor – och många män – har på sin kropp, men ändå är det en del som ser det som något äckligt.

Det har influencern Amanda Lundgren tröttnat på, och slår nu tillbaka mot hånen i en Instagram story. Lundgren lade upp en bild på en rumpa med celluliter, och berättar vad hon fått för kommentarer på liknande bilder.

”Någonting jag konstant blir väldigt väldigt ledsen över är att när jag har fråga killar eller när jag visar killar en liknande bild och berättar att detta är mänskligt och fullt normalt, så kommer de titta förtvivlat på mig och säga: ”Usch nä”. Jag har celluliter här och där! Och då blir jag fett ledsen när killar skriker ”USCH FY” när jag visar detta! De tror typ att alla ser ut som redigerade släta människor i verkligheten utan celluliter eller gropar! Man ba: ”Nej gubben, det kallas redigering, facetune, de ser inte ut så egentligen”, skriver profilen på Instagram story.

 

”Du är dum i huvudet”

Hon konstaterar att hon själv haft celluliter sedan hon var 12 år gammal, och först såg det som något onaturligt innan hon förstod att det är något som många har.

Lundgren skriver också att hon fick elaka kommentarer av en killkompis som reagerade på att hon fått bristningar på brösten när hon opererade in bröstimplantat för några år sedan.

”Kommer bland annat ihåg efter min bröstoperation när jag hade opererat in mina stora 625cc på båda sidorna! Mer än 1 kg vägde de tillsammans (1250 gram). Då pekade en killkompis på mina bröst och sa ”oj du har fått stretchmarks, euw”. Då tänkte jag ”du är dum i huvudet! Klart jag har fått, helt naturligt, inget dåligt med det, utan det är mänskligt”. Men jag sa inget, jag bara gick därifrån, skriver hon.

Expressen har sökt Amanda Lundgren för en kommentar.

Q&A: Så många hundra tusen tjänar Amanda Lundgren

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.