Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jenny Alversjös kamp mot sjukdomen – framtiden oklar

Jenny Alversjö, Steffo Törnquist
Foto: OLLE SPORRONG

Programledaren Jenny Alversjö fördes akut till sjukhus direkt efter ”Nyhetsmorgon” förra veckan – efter en konstaterad njurinfektion lades hon in för vård.

Först efter fem dygn på sjukhus har TV4-profilen blivit utskriven, men när hon återvänder till tv-rutan är oklart.

”Jag vet inte hur länge jag blir borta utan tar varje vecka i taget tillsammans med mina chefer”, skriver Jenny Alversjö i ett sms.

Jenny Alversjö, 45, ledde i torsdags ”Nyhetsmorgon” tillsammans med Steffo Törnquist. Men direkt efter sändningen var programledaren tvungen att åka till akuten då hon hade 40 graders feber.

Det visade sig att TV4-profilen hade drabbats av en svår infektion i njuren och hon lades in för vård på njurmedicinsk avdelning.

Först under måndagen blev Jenny Alversjö utskriven efter fem dygn på sjukhus. Men när hon återvänder till ”Nyhetsmorgon” är oklart.

”Jag vet inte hur länge jag blir borta utan tar varje vecka i taget tillsammans med mina chefer. Jag är sämst i världen på att vara ledig, men denna gång måste hälsan gå först”, skriver hon i ett sms.

 

 

Jenny Alversjö tackar för stödet: ”Mörka dagar”

Jenny Alversjö berättar att hon har blivit av med febern, men att hon fortfarande lider av smärtor som lindras med hjälp av mediciner.

”Febern är borta, infektionsvärdet har gått ner och smärtan går att hantera med värktabletter”, skriver hon.

Programledaren är rörd av engagemanget hon fått från både sin närmaste omgivning, kollegerna och tv-tittarna.

”Jag är HELT omtumlad och varm i hjärtat av all omtanke och kärlek jag har fått. Alla hälsningar har varit ljuset i annars ganska mörka dagar. Nu är jag trött men enormt glad att vara hemma”, skriver hon.

Jenny Alversjö berättade förra veckan att hon trodde att smärtan berodde på en låsning i ryggen – något hon den senaste tiden har försökt träna bort. 

”Den låsning i ryggen jag försökt träna bort i en vecka var svår infektion i njuren. Plankan funkar sådär då”, skrev hon på Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bt5ZtjFgYUn/?utm_source=ig_embed

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.