Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Alversjös nya besked – efter svåra perioden

Jenny Alversjö drabbad av stroke
Jenny Alversjö berättar i ett nytt inlägg på Instagram att hon är på benen igen efter den stroke hon drabbades av i oktober.
Foto: OLLE SPORRONG
Jenny Alversjö fick vid händelsen föras akut till sjukhus.
Foto: OLLE SPORRONG
”TACK alla ni tusentals som skickat kärlek, stöd och delat med er av egna erfarenheter. Betyder allt”, skriver hon i det nya inlägget.
Foto: IBL

I slutet av oktober drabbades TV4-programledaren Jenny Alversjö av en stroke.

Nu lämnar hon ett nytt besked om den svåra tiden.

”På benen igen. På dagen fyra veckor efter den där söndagen jag aldrig kommer glömma en minut av”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Jenny Alversjö, 45, berättade själv den 31 oktober om att händelsen då hon efter stark och plötslig huvudvärk fick föras akut till sjukhus.

”Jag har fått en hjärnblödning. En stroke”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Sedan dess har ”Nyhetsmorgon”-profilen varit sparsam med sina uppdateringar i sociala medier. Den 3 november meddelade hon dock på Instagram att hon kommit hem från sjukhuset. Och på söndagen kom hon med en ny uppdatering, där hon berättar att hon har börjat hämta sig.

”På benen igen. På dagen fyra veckor efter den där söndagen jag aldrig kommer glömma en minut av. Jag mår mycket bättre”, skriver hon.

På bilden hon har postat syns hon promenerandes på Gärdet i Stockholm.

Tackar för stödet

Alversjö fortsätter:

”TACK alla ni tusentals som skickat kärlek, stöd och delat med er av egna erfarenheter. Betyder allt. Önskar jag kunde dela den uppslutningen med alla andra som drabbas.❤️”.

När Jenny Alversjö berättade om sin stroke den sista oktober valde hon också att tacka sin nya kärlek Anders Bernunger för stödet.

”Och tack Anders. Utan dig hade jag inte kommit till sjukhuset så snabbt. Nu behöver jag vila och bli stark så ses vi snart igen”, skrev programledaren då.

– Viktigast just nu är att Jenny får lugn och ro att återhämta sig. Under tiden kommer kollegerna i ”Nyhetsmorgon”-familjen att hoppa in som ersättare. Vi sänder varma tankar till Jenny och hennes familj, sa Johanna Thulin Bratten, programchef för ”Nyhetsmorgon” direkt efter händelsen.

Expressen har sökt Jenny Alversjö.


https://www.instagram.com/p/B5P_QBXFcSo/

Jenny Alversjö bryter tystnaden om sin skilsmässa:

Tv-profilen Jenny Alversjö bryter tystnaden om skilsmässan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.