Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Alversjös kärleksavslöjande – visar nu nya pojkvännen

Jenny Alversjö: "Jag börjar bli lite svag i knäna"
TV4-programledaren Jenny Alversjö har hittat kärleken igen.
Foto: OLLE SPORRONG
På Instagram visar nu tv-profilen upp sin nya kärlek.
Foto: Instagram

TV4-programledaren Jenny Alversjö har hittat kärleken igen. 

Efter uppbrottet från tidigare maken Patrik Larsson visar nu tv-profilen upp sin nya kärlek i ett inlägg på Instagram. 

”Han heter Anders, gör mig lycklig längst in i hjärtat, och jag är kär”, skriver hon på Instagram.

”Nyhetsmorgon”-programledaren Jenny Alversjö, 45, har återigen hittat kärleken. Efter en tids hintande om att hon funnit lyckan så visar nu TV4-profilen upp sin nya pojkvän i ett inlägg på Instagram. 

”Här är han. Han heter Anders, gör mig lycklig längst in i hjärtat, och jag är kär”, skriver Jenny Alversjö till inlägget med en bild på paret tillsammans.

Bilden är tagen i New York där det nya kärleksparet just nu befinner sig tillsammans. 

”Anders är fantastisk och gör mig så glad och trygg. Vi har träffats ett tag men har velat hålla det för oss själva”, berättar Jenny Alversjö för Aftonbladet. 

https://www.instagram.com/p/B320CEElowD/

Fortsatt god relation med exet

TV4-programledarens kärleksbesked kommer drygt två år efter att hon och tidigare maken Patrik Larsson valde att gå skilda vägar. De två hade då varit gifta i elva år och har tillsammans två barn.

Trots skilsmässan har programledaren i dag en god relation med exmaken. Uppbrottet är sorgligt men inte bittert, uppger Jenny Alversjö:

– Jag tror att alla försöker göra det bästa av livet. Man försöker vara sann mot sig själv. Men livet är bra i dag, även om det finns en sorg över att inte ha kvar kärnfamiljen.

Alversjös sanning efter tuffa tiden

Att hitta sin nya plats i livet efter skilsmässan säger Jenny Alversjö var svårt men anser att hon nu har gjort det. I ”Svensk damtidning” har ”Nyhetsmorgon”-profilen berättat att hon har respekt för alla som väljer sin väg, även där man måste vara sann mot sig själv och försöka gå den väg man känner att man behöver. Livet är alldeles för kort för att man inte ska göra det, menar programledaren.

– Leva år efter år och känna att det inte känns bra, är ingen bra väg, säger Jenny Alversjö till ”Svensk damtidning”.

Expressen har sökt Jenny Alversjö.

Jenny Alversjö bryter tystnaden om skilsmässan

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.