Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Älskar, älskar inte”-profilens svåra kamp

Isaya och Sandra gifte sig i ”Älskar, älskar inte”.
Foto: Discovery+

Sandra Bodmark och Isaya gifte sig i Tanzania och tittare kunde följa deras långdistansförhållande i realityserien ”Älskar, älskar inte”.

Sedan dess har äktenskapet inneburit prövningar.

– Vi är fortfarande på samma ruta så här ett år senare, säger hon till Hänt.

Sandra Bodmark, 36, och maken Isaya, 26, blev kända från första säsongen av Discovery+ kärleksreality ”Älskar, älskar inte” om kärlekspar som lever i långdistansförhållanden med personer från andra länder. 

I programmet fick tittare följa med Sandra Bodmark när hon åkte ner till Tanzania för att gifta sig med sin Isaya.

Men så sent som i november väntade Isaya från Tanzania fortfarande på besked om uppehållstillstånd i Sverige. 

För Hänt berättar Sandra Bodmark att den senaste tiden har varit tuff, och att de nu är ”tillbaka på ruta ett” – men också varför Isaya inte var med på Kristallengalan ifjol när de vann ”Årets realityprogram”.

– De gjorde avslag på visumansökan. Vi hade ju ansökt om att han skulle komma under den perioden. Men det blev ett nej, säger hon till Hänt.

”Försöker hålla oss starka”

Bodmark förklarar vidare varför de valt att inte medverka i nya säsongen av ”Älskar älskar inte”.

– Vi kände att vi behövde få landa lite i oss som par och det har ju slitit en del på oss också, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Det blev väl lite större genomslag än vad vi hade räknat med. Jag hade inte riktigt förstått att vi skulle bli så omtalade. Det var nog inte någon av oss beredda på. Vi gick ju från att aldrig ha varit med på tv till att det blev jättestort helt plötsligt. Efter allt näthat och så där så kände vi att vi behöver landa.

Planen är att de en dag ska bo tillsammans i Sverige. I väntan på det har Sandra Bodmark i stället varit i Tanzania och hälsat på sin make.

– Vi försöker hålla oss starka. Men det klart att nu är det ju jättetufft, att han inte har fått uppehållstillstånd.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.