Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Älskar, älskar inte”-profilen skiljer sig

Se när Farah Abadi blåser Tusse i videon.
Isaya och Sandra Bodmark tillbringade bara en kortare tid i Sverige innan han var tvungen att återvända hem till Tanzania.
Isaya och Sandra på bröllopet.
Foto: Discovery+

Sandra Bodmark från Discovery-succén ”Älskar, älskar inte” gifte sig i första säsongen av programmet med sin Isaya.

Men efter att paret genomgått flera tuffa prövningar kring uppehållstillstånd och missfall går de nu skilda vägar.

– Vi har bestämt oss för att skilja oss, det funkade inte helt enkelt, säger hon.

Sandra Bodmark, 36, och maken Isaya, 26, blev kända från första säsongen av Discovery+ kärleksreality ”Älskar, älskar inte”, där tittarna fick följa Sandra Bodmark som åkte till Tanzania för att gifta sig med tanzaniern och massajen Isaya.

Så långt gick allt bra. Men redan i somras började det knaka i fogarna när det strulade med Isayas uppehållstillstånd.

– Vi har inte kommit så mycket länge. Det tar lång tid, säger Sandra som hört att det kan dröja allt från 13 till 17 månader till så lite som två till fyra månader att få ett beslut, sa hon till Expressen i juni 2021.

– Det är jobbigt men det känns ändå som att vi är på slutet av den här jättelånga resan som vi började för flera år sedan i och med att vi sökt uppehållstillståndet.

Men det löste sig inte heller under hösten.

”Man lär sig av sina misstag”

I veckan tog Sandra Bodmark till orda på sociala medieplattformen Tiktok där hon publicerade flertalet inlägg där hon förklarade att hon varit gravid men fått missfall och att paret nu bestämt sig för att gå skilda vägar, något som hänt rapporterat. 

– Vi har bestämt oss för att skilja oss, det funkade inte helt enkelt, säger Sandra Bodmark.

– Jag har känt det ett tag, jag vet inte hur länge, men det har känts ett tag och till slut kommer man till punkten där man känner att man inte orkar mer. Han har behandlat mig illa på många olika sätt under en lång tid, säger hon.

– Ibland är det svårt att ta sig ur.

Framåt kommer Sandra Bodmark att fokusera på sina barn, sin familj, sina vänner och sitt jobb. Och hon kommer fortsätta med sitt stora intresse – att resa.

– Det är klart det kommer bli en skillnad, men på något sätt känner jag att det här beslutet är rätt för mig. Jag känner mig mindre stressad, men jag tror att det är jättebra.

– Man lär sig av sina misstag. Jag får ta det. Men jag kommer njuta av att vara själv nu, säger hon.

Erica och Omer ska gifta sig – paret har aldrig träffats.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.