Älskar, älskar inte-paret har inte träffats på fyra månader – vet inte var maken är

Gifte sig första gången de sågs – nu tvingas de säga hej då
Erica Lindhoff träffade Omer Farooq i verkligheten första gången i tv-programmet ”Älskar, älskar inte”.
Foto: Disocovery plus
Omer Farooq befinner sig nu någonstans i Europa men Erica vet inte var, säger hon till Hänt.
Foto: Disovery plus

Realityparet Erica Lindhoff och Omer Farooq skapade rubriker när de gifte sig första gången de träffades i verkligheten i tv-programmet ”Älskar, älskar inte”.

Men när Erica fick åka in akut på sjukhus i våras lämnade Omer plötsligt landet.

I dagsläget vet Erica inte var Omer är och det har gått fyra månader sedan de träffades sist, skriver Hänt.

Paret var med i årets säsong av tv-programmet ”Älskar, älskar inte” på Kanal 5 och Discovery plus när de gifte sig första gången de träffade varandra i verkligheten. Innan dess hade de bara haft kontakt via Facetime.

Sedan giftermålet har det hänt mycket i parets liv. I våras fick Erica föras akut till sjukhus efter en komplikation efter en diskbråcksoperation. Då valde Omer att lämna landet vilket fick Erica att må ännu sämre.

– Jag mådde så mentalt och fysiskt dåligt. Jag trodde inte jag skulle överleva. Jag var i så dåligt skick. Läkarna har kollat hjärta och lungor flera gånger, berättar Erica för Hänt.

Nu mår Erica bättre fysiskt men psykiskt är det fortfarande jobbigt. Hon vet inte var Omer befinner sig i nuläget, bara någonstans i Europa, säger hon till Hänt. Hon har fortfarande kontakt med honom varje dag men det är fyra månader sedan de träffades sist. 

”Jag är väldigt besviken på honom”

Hon vet inte om hon vill fortsätta att vara gift med honom.

– Vi är fortfarande gifta. Han säger att han älskar mig och jag älskar honom också, men jag är lite försiktig, berättar Erica för Hänt och fortsätter:

– Nu när jag fått lite distans till det hela, nu när han inte är i Sverige, så känner jag att jag får vara rädd om mig själv. Jag är inte ung längre och med en ung kille blir det lite för mycket drama. Jag tyckte han var lite tråkig och att det var dålig stil av honom att dra på det sättet som han gjorde. Jag var väldigt besviken på honom. Han vet om det. Han visste att jag hade dålig rygg, säger hon men tillägger att hon inte kommer dejta andra.

– Jag kan inte dejta så länge jag är i ett förhållande, det går emot min tro, säger hon.

Domen efter intima stunden: ”Njöt ordentligt”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.