Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Almenäs slår tillbaka mot åldershånet – bilden avslöjar

Tre nyheter att hålla koll på i dag.
Jessica Almenäs Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: Instagram

Jessica Almenäs tycker det är fascinerande att unga människor verkar tycka att den värsta förolämpningen man kan få är att man är gammal. 

Nu slår hon tillbaka mot de som använder sig av sådana fasoner. 

”Även ni som tror att gammal är det värsta man kan bli kommer (förhoppningsvis) en dag att bli äldre och då kommer ni att inse att inuti är man precis likadan, skriver hon på Instagram”, skriver hon på Instagram.  

Jessica Almenäs, 44, är en av Sveriges mest kända programledare och hon delar flitigt med sig av sitt liv på Instagram. 

Nu delar hon med sig av en bild på sig själv när hon var 21 år och avslöjar att hon aldrig skulle vilja vara 20 år igen. 

”Tycker det är fascinerande att unga människor tror att den absolut värsta förolämpningen man kan få är att man är gammal. ”Du är snart 70, du ska hålla käften”, ”du borde sitta på ålderdomshem”, ”gamla kärring”, ”jävla tant”, ”hur kan du som är så gammal tro att du har rätten att uttala dig om något” osv”, skriver hon. 

Almenäs: ”Tack gode gud”

Almenäs skriver att hon har noll problem med att hon är 44 år. 

”Tack gode gud för att jag har fått bli 44! Alternativet hade varit fruktansvärt. Hoppas på 44 bra år till. Alla vill inte vara 20 igen förstår ni. På bilden är jag 21 och jag skulle aldrig vilja backa tillbaka till det”. 

Programledaren berättar att hon inte mådde något vidare bra i just den åldern. 

”Fy fan vilken vinglig väg som väntade. Ångest, må dåligt, hata sig själv, vara ensam, göra bort sig, söka sin identitet osv”. 

Programledaren: Bättre med åldern

Jessica Almenäs slår tillbaka till alla de som tror att det värsta är att bli äldre. 

”Även ni som tror att gammal är det värsta man kan bli kommer (förhoppningsvis) en dag att bli äldre och då kommer ni att inse att inuti är man precis likadan. Hela livet är man samma, förutom att man blir lite mer erfaren, lugnare, tryggare, mer obrydd, smartare och bättre. Bättre än tidigare versioner av sig själv”. 

Expressen har sökt Jessica Almenäs. 

https://www.instagram.com/p/B52UHtWlDt9/?utm_source=ig_web_copy_link

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.