Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Almenäs plötsliga smärta – efter Stefan Holms ilska

Stefan Holm blir rejält irriterad i premiären av Kanal 5-programmet ”Vem kan slå Anja och Foppa” – och skjuter en boll rakt på Jessica Almenäs.
Foto: Kanal 5
Jessica Almenäs efter att ha fått bollen rakt i magen.
Foto: Kanal 5
Stefan Holm var snabb med att ursäkta sig.
Foto: Kanal 5
Stefan Holm visade upp sin vinnarskalle.
Foto: Kanal 5

I premiären av nya Kanal 5-programmet ”Vem kan slå Anja och Foppa” gör friidrottsstjärnorna Stefan Holm och Susanna Kallur upp med Anja Pärson och Peter Forsberg.

Och mitt under tävlingarna hettar det till rejält. I en omgång av ”backboll” blir Stefan Holm först irriterad på domaren – och skjuter sedan en fotboll rakt på programledaren Jessica Almenäs.

– Det var inte lite hårt du sköt, utbrister Almenäs, som tar sig för magen.

Precis som Peter Forsberg är också Stefan Holm känd som en riktig vinnarskalle.

Och i premiäravsnittet av Kanal 5:s nya satsning ”Vem kan slå Anja och Foppa” visar Holm upp sitt tävlingshumör. I programmet, som leds av Jessica Almenäs och Carina Berg ska deltagarna i två olika lag mötas i olika deltävlingar, där ett av lagen till sist står som vinnare.

I en av deltävlingarna ska de båda lagen tävla i den påhittade sporten ”backboll”, där de spelar fotboll i uppförsbacke. 

Efter att Peter Forsberg och Anja Pärson tar ledningen med 3–0 tappar den tidigare höjdhopparen humöret och menar att de inte följt reglerna vid avsparken. Efter en ordväxling med matchens domare Rasmus Johansson Boman skjuter Holm sedan långt över i nästa läge – och reagerar genom att rikta en spark rakt in i planket runt planen.

– Nu börjar han kännas riktigt förbannad här, konstaterar programmets kommentator Jonas Karlsson. Stefan Holm hamnade flera gånger i ordväxlingar med domaren.
Foto: Kanal 5
Stefan Holm riktar en spark mot planket runt planen för att ta ut sin frustration.
Foto: Kanal 5

”Vad är det för jävla regler?”

Kort därefter uppstår en ny situation där Holm inte är överens med domaren.

– Vad är det för jävla regler?, utbrister en märkbart irriterad Stefan Holm, som suckar högt och fortsätter att slå ut med armarna. 


När matchen väl är slut rinner det över för Holm, som i frustration sparkar i väg bollen – som träffar Jessica Almenäs rakt i magen.

– Det var inte lite hårt du sköt, säger Almenäs samtidigt som hon grimaserar illa.

Holm ursäktar sig snabbt och de båda tycks försonas snabbt i en kram.

”Vem kan slå Anja och Foppa” sänds i Kanal 5 och på Dplay söndagar 21.00.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.