Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Almenäs nya pojkvän är Patrik Fahlgren

Jessica Almenäs berättar om kärleken.
Patrik Fahlgren. Foto: Carl Sandin

Patrik Fahlgren är Jessica Almenäs hemliga pojkvän.

Programledaren bekräftar relationen till landslagsspelaren i handboll i ett Instagraminlägg.

"Han heter Patrik Fahlgren och jobbar typ med någon idrott där det slängs bollar fram och tillbaka", skriver Almenäs på Instagram.

Jessica Almenäs, 40, har under nyårshelgen befunnit sig i Dubai tillsammans med handbollsspelaren Patrik Fahlgren, 30, som spelar i tyska MT Melsungen och som vid flera tillfällen representerat landslaget.

Men det har, fram tills nu, varit ett stort hemlighetsmakeri kring deras relation.

Efter flera turer kring tyskland och många frågor från instagramföljarna om vem Jessica Almenäs egentligen hälsat på, berättar nu programledaren att den tio år yngre Patrik Fahlgren är hennes nya pojkvän.

"Ni som eventuellt är nyfikna på min nya pojkvän behöver inte köpa kvällstidningarna i morgon, jag bjussar på det redan nu. Han heter Patrik Fahlgren och jobbar typ med någon idrott där det slängs bollar fram och tillbaka", skriver Jessica Almenäs på Instagram.

Omsätter över 4 miljoner

Samtidigt har paret tagit sin relation till en ny nivå. Den 16 november skrev Jessica Almenäs in Patrik Fahlgren i sitt bolag Jess Media AB. Handbollsstjärnan står som den enda suppleanten i bolaget.

 

LÄS MER: Almenäs i vågad sexscen: "Det var nervöst"

 

Bolaget omsatte 2014 hela 4,65 miljoner kronor och gjorde ett resultat på 1,99 miljoner kronor. Bolaget har också tillgångar på 8,82 miljoner kronor, och ett eget kapital om 4,98 miljoner kronor.

Jessica Almenäs: "Känner mig som en tonåring"

Patrik Fahlgren var tidigare tillsammans med handbollsstjärnan Johanna Ahlm, 28, som spelar i danska FC Midtjylland och representerat landslaget vid ett flertal tillfällen.

 

LÄS MER: Jessica Almenäs kollaps – svårt att varva ner

 

Jessica Almenäs tog i oktober en timeout från TV4, efter att ha kollapsat under en trav-sändning. Samma månad berättade hon om sin nya kärlek i sin podcast.

– Jag känner mig lite som en tonåring. Men det är superhärligt, sa hon då.

Almenäs har tidigare valt att hålla romansen hemlig. Men nyligen ändrade hon sin relationsstatus på Facebook till "I ett förhållande".

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.