Jessica Almenäs berättar om kärleken.Jessica Almenäs berättar om kärleken.
Jessica Almenäs berättar om kärleken.
Patrik Fahlgren. Foto: Carl SandinPatrik Fahlgren. Foto: Carl Sandin
Patrik Fahlgren. Foto: Carl Sandin

Almenäs nya pojkvän är Patrik Fahlgren

Publicerad

Patrik Fahlgren är Jessica Almenäs hemliga pojkvän.

Programledaren bekräftar relationen till landslagsspelaren i handboll i ett Instagraminlägg.

"Han heter Patrik Fahlgren och jobbar typ med någon idrott där det slängs bollar fram och tillbaka", skriver Almenäs på Instagram.

Jessica Almenäs, 40, har under nyårshelgen befunnit sig i Dubai tillsammans med handbollsspelaren Patrik Fahlgren, 30, som spelar i tyska MT Melsungen och som vid flera tillfällen representerat landslaget.

Men det har, fram tills nu, varit ett stort hemlighetsmakeri kring deras relation.

Efter flera turer kring tyskland och många frågor från instagramföljarna om vem Jessica Almenäs egentligen hälsat på, berättar nu programledaren att den tio år yngre Patrik Fahlgren är hennes nya pojkvän.

"Ni som eventuellt är nyfikna på min nya pojkvän behöver inte köpa kvällstidningarna i morgon, jag bjussar på det redan nu. Han heter Patrik Fahlgren och jobbar typ med någon idrott där det slängs bollar fram och tillbaka", skriver Jessica Almenäs på Instagram.

Omsätter över 4 miljoner

Samtidigt har paret tagit sin relation till en ny nivå. Den 16 november skrev Jessica Almenäs in Patrik Fahlgren i sitt bolag Jess Media AB. Handbollsstjärnan står som den enda suppleanten i bolaget.

 

LÄS MER: Almenäs i vågad sexscen: "Det var nervöst"

 

Bolaget omsatte 2014 hela 4,65 miljoner kronor och gjorde ett resultat på 1,99 miljoner kronor. Bolaget har också tillgångar på 8,82 miljoner kronor, och ett eget kapital om 4,98 miljoner kronor.

Jessica Almenäs: "Känner mig som en tonåring"

Patrik Fahlgren var tidigare tillsammans med handbollsstjärnan Johanna Ahlm, 28, som spelar i danska FC Midtjylland och representerat landslaget vid ett flertal tillfällen.

 

LÄS MER: Jessica Almenäs kollaps – svårt att varva ner

 

Jessica Almenäs tog i oktober en timeout från TV4, efter att ha kollapsat under en trav-sändning. Samma månad berättade hon om sin nya kärlek i sin podcast.

– Jag känner mig lite som en tonåring. Men det är superhärligt, sa hon då.

Almenäs har tidigare valt att hålla romansen hemlig. Men nyligen ändrade hon sin relationsstatus på Facebook till "I ett förhållande".

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag