Programledaren Jessica Almenäs ryter i från rejält efter kommenaterna på hennes bild. Foto: Sven LindwallProgramledaren Jessica Almenäs ryter i från rejält efter kommenaterna på hennes bild. Foto: Sven Lindwall
Programledaren Jessica Almenäs ryter i från rejält efter kommenaterna på hennes bild.  Foto: Sven Lindwall
"Nu får ni väl för fan skärpa er", skriver hon på sin Instagram. Foto: Sven Lindwall"Nu får ni väl för fan skärpa er", skriver hon på sin Instagram. Foto: Sven Lindwall
"Nu får ni väl för fan skärpa er", skriver hon på sin Instagram.  Foto: Sven Lindwall

Almenäs ilska: "Nu får ni för fan skärpa er"

Publicerad

Här slår Jessica Almenäs tillbaka mot följarnas kommentarer angående hennes vikt.

Det var tidigare i veckan som programledaren till slut fick nog:

"Nu får ni väl för fan skärpa er", skrev hon på Instagram

Programledaren Jessica Almenäs gör snart comeback i TV4:s Nyhetsmorgon. Och om bara några veckor drar "Let's dance" i gång, där hon och David Hellenius ska guida tittarna.

Men innan dess passade Jessica Almenäs på att göra lite yoga i sin lägenhet. Programledaren la upp en bild på Instagram där hon skrev:

"Working on my yoga skills. Not quite there yet.. Kämpar på med hjulet, nu lyfter jag iaf från marken. Framsteg!".

 

 

 

 

 

 

LÄS MER: Jessica Almenäs oväntade sexscen

 

Jessica Almenäs: "Ohyfsat och otrevligt"

Men det dröjde inte länge innan flera följare började kommentera Jessica Almenäs vikt. Något som fick programledaren att rasa.

Bara några minuter senare la Almenäs upp ytterligare en bild där hon röt i från rejält:

"Nu får ni väl för fan skärpa er. Sluta kommentera vikt hit och dit. På mina bilder och andras. Antingen är man för smal eller för tjock och om man blir smalare så ska folk avfölja osv.. Det är ohyfsat och otrevligt och verkligen inte er ensak! Ingen är här på jorden för att behaga någon annan. Lite respekt för andra människor tack", skrev hon.

 

 

 

 

 

Efter det är det flera följare som har stått upp för Jessica, och tycker att det var väl rutet.

 

LÄS MER: Jessica Almenäs slår tillbaka efter kritiken

 

"Kloka ord som fler borde höra", skrev en person.

"Kunde inte sagt det bättre själv", skriver en annan.

Det är på söndag som Jessica Almenäs gör comeback i TV4, då i "Nyhetsmorgon".

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag