Nu visar Jessica Almenäs upp sin kärlek för hela världen.Nu visar Jessica Almenäs upp sin kärlek för hela världen.
Nu visar Jessica Almenäs upp sin kärlek för hela världen.
Patrik Fahlgren. Foto: Carl SandinPatrik Fahlgren. Foto: Carl Sandin
Patrik Fahlgren. Foto: Carl Sandin

Almenäs hyllning till nya pojkvännen

Publicerad

Nu visar Jessica Almenäs upp sin kärlek för hela världen.

På Instagram hyllar nu TV4-programledaren sin nya pojkvän, landslagsstjärnan Patrik Fahlgren, efter deras romantiska resa till Dubai med en mysig kärleksbild.

"Min älskling", skriver Almenäs till bilden.

Det var tidigare i veckan som Jessica Almenäs, 40, valde att berätta om sitt nya förhållande med handbollsstjärnan Patrik Fahlgren, 30. TV4-programledaren bekräftade då relationen i ett inlägg på sin Instagram.

"Ni som eventuellt är nyfikna på min nya pojkvän behöver inte köpa kvällstidningarna i morgon, jag bjussar på det redan nu. Han heter Patrik Fahlgren och jobbar typ med någon idrott där det slängs bollar fram och tillbaka", skrev Jessica Almenäs på Instagram.

 

LÄS MER: Jessica Almenäs och Patrik Fahlgren ett par

 

Jessica Almenäs och Patrik Fahlgren på kärleksresa

Jessica Almenäs har under nyårshelgen befunnit sig på en romantisk resa till Dubai tillsammans med Patrik Fahlgren, som spelar handboll i tyska laget MT Melsungen och som vid flera tillfällen representerat svenska landslaget.

Jessica Almenäs har tidigare valt att vara tyst kring sin kärleksrelation, men nu är hemlighetsmakeriet över. Förutom att "Let's dance"-profilen bytt sin relationsstatus på Facebook till "I ett förhållande", visar hon också upp romansen med handbollsspelaren öppet på Instagram. På en ny bild håller Jessica Almenäs armarna om sin tio år yngre pojkvän och bredvid dem poserar ett annat kärlekspar.

"Min älskling, min bästa vän och hennes älskling. Blir inte bättre än så", skriver Jessica Almenäs till bilden.

 

 

 

 

I kommentarsfältet hyllar Almenäs följare hennes nya relation. Bland annat skriver den före detta Fröken Sverige, Jessica Olérs:

"Så glad för din skull Jessica, hurra för kärleken!", skriver hon och lägger till flera puss-emojis.

 

LÄS MER: Jessica Almenäs i vågad sexscen: "Nervöst"

Jessica Almenäs tar relationen med sin pojkvän till ny nivå

Samtidigt har paret redan tagit sin relation till en ny nivå. Den 16 november skrev Jessica Almenäs in Patrik Fahlgren i sitt bolag Jess Media AB. Handbollsstjärnan står som den enda suppleanten i bolaget.

Bolaget omsatte 2014 hela 4,65 miljoner kronor och gjorde ett resultat på 1,99 miljoner kronor. Bolaget har också tillgångar på 8,82 miljoner kronor, och ett eget kapital om 4,98 miljoner kronor.

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag