Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Almenäs hyllas för fräcka bilden

Jessica Almenäs gillar inte att ordet "avsugen" inte godkänns i korsordsspelet Wordfeud.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Jessica Almenäs gillar inte att ordet "avsugen" inte godkänns i korsordsspelet Wordfeud.
Foto: EXPRESSEN

Här är programledaren Jessica Almenäs fräcka bild på Instagram.

En skärmdump från korsordsspelet Wordfeud visar att hennes ord "avsugen" inte godkänns.

"Snuvad på 117 poäng", skriver hon skämtsamt till bilden.

Jessica Almenäs lyckas ständigt få uppmärksamhet - och nu får hon det igen.

På sitt Instagramkonto med över 100 000 följare har hon lagt upp en bild som är en skärmdump från korsordsspelet Wordfeud.


LÄS MER: Jessica Almenäs relationshemlighet med kärleken 


Bilden visar att hennes föreslagna ord, som skulle ge henne hela 117 poäng, inte godkänns av spelet. Ordet är "avsugen". Det finns helt enkelt inte i spelets ordlista. "Ogiltigt ord" kommer upp på skärmen.

"Vill verkligen lägga in veto mot den pryda PK-ordlistan i Wordfeud. Snuvad på 117 poäng", skriver hon skämtsamt till bilden.

https://www.instagram.com/p/BTypelrAgiY/?taken-by=jessicaalmenas&hl=sv

Många av hennes följare har valt att kommentera.

"Hahahah underbart. Avsugning kanske funkar bättre", skriver en av dem.

"Katastrof om det inte finns!", skriver en annan.

"Håller med!!! Deras ordlista är inte ok! Finns avsugen i saol?", skriver en tredje, med hänvisning till Svenska akademins ordlista.

Jessica Almenäs väntar barn

I slutet av januari berättade Jessica Almenäs att hon och pojkvännen Patrik Fahlgren väntar barn. I slutet av juni får familjen tillökning och nyligen delade hon med sig av en bild från duschen där hon stolt visar upp sin gravidmage.

"Snart 3/4 av graviditeten avklarad och det är en bra tid!", skriver hon.

Patrik Fahlgren spelar handboll professionellt i Tyskland. Paret presenterades genom gemensamma vänner, och höll kontakt på sociala medier i flera veckor innan de kunde träffas för första gången.


LÄS MER: Almenäs miljonklipp efter tunga kollapsen 


"Vi pratade på Facebook i flera veckor innan vi hade vår första dejt. Och sen var det ganska långt mellanrum mellan dejterna eftersom han var upptagen med handbollen i Tyskland och jag med jobb och barn här hemma. Vi träffades då och då lite här och var i Europa och Sverige, men vi lärde egentligen känna varann på WhatsApp. Mycket chattande har det blivit" skrev Jessica Almenäs nyligen i sin blogg.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.