Under söndagsmorgonen gjorde Jessica Almenäs comeback i "Nyhetsmorgon". Foto: TV4Under söndagsmorgonen gjorde Jessica Almenäs comeback i "Nyhetsmorgon". Foto: TV4
Under söndagsmorgonen gjorde Jessica Almenäs comeback i "Nyhetsmorgon". Foto: TV4
"Härligt att vara tillbaka! Underbara arbetskamrater och underbara tittare", skrev Almenäs på Instagram efter söndagens program. Foto: TV4"Härligt att vara tillbaka! Underbara arbetskamrater och underbara tittare", skrev Almenäs på Instagram efter söndagens program. Foto: TV4
"Härligt att vara tillbaka! Underbara arbetskamrater och underbara tittare", skrev Almenäs på Instagram efter söndagens program. Foto: TV4

Almenäs comeback i TV4 efter kollapsen

Publicerad

Efter Jessica Almenäs kollaps - här gör hon comeback i "Nyhetsmorgon".

I oktober förra året tvingades hon ta en paus från tv-jobben.

"Härligt att vara tillbaka! Underbara arbetskamrater och underbara tittare", skriver programledaren på Instagram.

Hösten 2015 var tung för programledaren Jessica Almenäs, 40.

Det var efter en lång travsändning i TV4 som kroppen slutligen sa ifrån. Efter kollapsen berättade hon i sin podcast,Träningspodden med Jessica och Loftsan, om händelsen.

– I slutet på sändningen började jag svettas, jag började skaka, kunde liksom inte kontrollera att jag skakade, och fick hjärtklappning. Fick lite svårt att andas, och siffrorna som jag skulle läsa började snurra, sa hon då.

Drygt en vecka senare berättade hon att hon bestämt sig för att ta en paus från sina många tv-jobb.

– Jag hade ju en liten grej där jag nästan svimmade i en sändning, sa hon då i sin podcast och fortsatte:

– Så nu har jag bestämt mig för att vara ledig en månad nu i stället, den månaden jag inte fick i somras som jag hade behövt. Så nu försöker jag dra ner lite på tempot, försöker varva ner. Det ska jag ägna mig åt hela oktober månad.

Men efter den långa pausen är Jessica Almenäs nu tillbaka i TV4:s "Nyhetsmorgon".

 

 

LÄS MER: TV4-profilen Jessica Almenäs oväntade sexscen

 

 

Jessica Almenäs: "Underbara tittare"

På Instagram skriver hon om glädjen över det:

"Härligt att vara tillbaka! Underbara arbetskamrater och underbara tittare", skriver hon under en bild på henne själv och Anders Pihlblad.

Även på "Nyhetsmorgons" egna Instagramkonto finns en bild från comebacken:

"Jippe!! Jessica Almenäs är tillbaka i rutan".

 

 

LÄS MER: Jessica Almenäs ilska: "Nu får ni för fan skärpa er"

 

 

Och inte minst tv-tittarna verkar glada över återseendet.

"Är så glad att du är tillbaka! Du är så varm och jordnära och samtidigt så professionell", skriver en person på Instagram.

"Välkommen tillbaka, vi har saknat dig", skriven en annan.

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag