Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Almenäs är släkt med pojkvännen: "Perverst?"

Jessica Almenäs pojkvän är även hennes avlägsna släkting – något som leder till snuskiga skämt. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB
Patrick Fahlgren är handbollsspelare och paret träffades i Tyskland, där han spelade i klubben Mt Melsungen. Tidigare i år bytte han klubb till Hammarby. Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN
Jessica Almenäs och pojkvännen Patrik Fahlgren är släkt. Foto: instagram/jessicaalmenas

Jessica Almenäs pojkvän är även hennes avlägsna släkting – något som ibland leder till snuskiga skämt.

Det erkänner programledaren i ett nytt avsnitt av "Fördomspodden":

– Vi hade en period där vi skojade väldigt mycket om att vi var släkt. Kunde vi verkligen ha sex nu, eller var det perverst? 

I våras gjorde Jessica Almenäs den märkliga upptäckten: Hon är släkt med sin pojkvän. 

Visserligen på väldigt avlägset håll, men ändå – släktforskning visade att Jessica och pojkvännen Patrik Fahlgren har gemensamma släktingar. 

Nu erkänner Jessica Almenäs att hon och Patrik Fahlgren brukade dra snuskiga skämt om släktskapet. 

– Ja det har vi faktiskt gjort. Det var ju lite humor med det där, säger hon i ett nytt avsnitt av "Fördomspodden". 

– Vi hade en period där vi skojade väldigt mycket om det där att vi var släkt. Och kunde vi verkligen ha sex nu, eller var det perverst? 

https://www.instagram.com/p/BZtBc0jhTZ6/?hl=en&taken-by=jessicaalmenas

Berättade i bloggen

Jessica Almenäs berättade att hon och pojkvännen är släkt i ett blogginlägg i maj, med rubriken "Vad är oddsen?".

I inlägget skriver hon att hon hittade ett gammalt block med anteckningar från släktforskning som hon gjorde i gymnasiet. 

I blocket hittade hon en kvinna på sin farmors sida med samma efternamn som pojkvännen.

"Patrik heter ju också Fahlgren så jag tyckte det var ett lustigt sammanträffande och frågade honom lite på skoj var hans pappas släkt kom ifrån", skriver Jessica Almenäs i bloggen. 

Gemensam släkting 

Det visade sig att Patrik Fahlgren har släkt från samma område i Västerbotten.

"Plötsligt hittade vi den gemensamma nämnaren, Olof Persson Bergskråva och hans fru Stina Persdotter. De levde i Skellefteå-trakten på 1700-talet och deras son Per startade Patriks släktgren och deras dotter Marta Greta var starten på min. Vi är alltså släkt! I rakt nedstigande led i 9:e generation", skriver Jessica Almenäs. 

"Det förklarar ju kanske varför jag tycker att han är både oerhört snygg, charmig och oemotståndlig. Det ligger i släkten helt enkelt, haha!", skriver hon. 

"Skämt åsido så känner jag mig helt trygg på att det är helt lagligt och ofarligt att vara ihop med sin släkting i 9e generation så vi behöver inte göra slut på grund av detta". 

Patrick Fahlgren är handbollsspelare och paret träffades i Tyskland, där han spelade i klubben Mt Melsungen. Tidigare i år bytte han klubb till Hammarby.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!