Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Almenäs ändring – efter samtalet med kärleken

Jessica Almenäs: "Utvilad för första gången på många år"
Jessica Almenäs och kärleken Patrik Fahlgren. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ [DOWNLOADED]
Jessica Almenäs berättar om ändringen.

Jessica Almenäs vill rensa i sitt liv – både bland saker och människor.

Efter att ha drabbats av en panikattack under sommaren insåg programledaren att något måste göras.

– Jag satt och pratade med min kille och kom fram till att jag har väldigt mycket oordning i mitt liv. Jag måste rensa, det är mycket saker som binder mig, säger Jessica Almenäs.

I höst är Jessica Almenäs aktuell med ”Vem kan slå Anja och Foppa?” i Kanal 5, och efter en avkopplande semester är programledaren redo att börja jobba igen.

Men tidigare under sommaren berättade Almenäs i sin blogg att hon drabbats av en panikattack, som bland annat grundade sig i att hon inte kommit i väg på en resa under sommaren.

– Jag får ju det ibland. Inte så ofta längre, tack och lov, men jag hade ett tillfälle då jag fick det. Jag satt och pratade med min kille och kom fram till att jag har väldigt mycket oordning i mitt liv. Jag måste rensa, det är mycket saker som binder mig. Jag måste rensa i garderoben, jag måste rensa i skafferiet, jag måste rensa i förrådet, och jag måste rensa bland kompisar. Rensa, liksom, säger Jessica Almenäs och fortsätter:

– Sen längtar jag alltid efter att resa, jag vill alltid i väg, och nu har vi inte rest i sommar och det kändes i hjärtat. Så det var inte så allvarligt, det gick över. Men det är ju alltid jobbigt när det händer, det är jobbigt när anfallen kommer.

När du säger att du ska rensa bland vänner, vad behöver du rensa ut?

– Det är inte att jag behöver rensa ut så mycket. Men kanske att man ska bli bättre på att fokusera sin tid. Att ge tiden till de man verkligen skulle vilja träffa eller umgås med mer, i stället för att sprida ut det på många som kanske inte betyder så mycket egentligen.

PROGNOS: Så blir vädret närmaste dagarna