Inför tv-kamerorna växte romansen fram.Inför tv-kamerorna växte romansen fram.
Inför tv-kamerorna växte romansen fram.
Deltagarna i "Allt för Sverige".Deltagarna i "Allt för Sverige".
Deltagarna i "Allt för Sverige".

"Allt om Sverige"-paret visar förlovningslyckan

Publicerad

De svenskättade amerikanerna Victoria ”Tori” Allen, 28, och Nathan Younggren, 25 fann varandra i "Allt för Sverige".
Och kärleken håller i sig, Younggren har ställt den stora frågan om flickvännen vill dela sitt liv med honom – och fick ett ja!
Nu delar paret med sig av en exklusiv förlovningshälsning och visar upp ringen för svenska folket.

Victoria ”Tori” Allen, 28, och Nathan Younggren, 25, blev kära under inspelningarna av SVT:s "Allt för Sverige". Inför tv-kamerorna växte romansen fram.
– Nu har vi vår egen historia på band och kan se det om och om igen. Vi kan visa våra barn hur vi träffades, säger Victoria Allen till Nöjesbladet.

 

LÄS MER: Känslorna går överstyr i "Allt för Sverige" 

Victoria ”Tori” Allen, 28, och Nathan Younggren, 25.Foto: PRIVAT

Kärleken håller i sig och paret har tagit beslutet att de vill dela resten av livet.

Nathan Younggren har ställt den avgörande frågan om Victoria Allen vill gifta sig med honom. Själva frieriet var "lagom" svenskt.
– Vi var hemma en kväll. Jag visste inte att han köpte en ring. Han lutade sig över i soffan och satte ringen på mitt finger. Det var rart men enkelt, berättar Allen för Nöjesbladet.

"Allt för Sverige"-paret skickar exklusiv hälsning 

Nu skickar Nathan Younggren och Victoria Allen en exklusiv bröllopshälsning till det svenska folket. I ett filmklipp poserar paret med stora leenden. Allen visar upp den gyllene förlovningsringen som sitter på hennes vänstra ringfinger. Båda är klädda i blågula t-shirts, som en hyllning till landet där de har sina rötter.

Paret planerar att gifta sig på nyårsafton och temat är givetvis svenskt.

– Inte för stort och inte för litet. Det blir lite svenska flaggor också. Och så ska vi äta svenska köttbullar. Tårtan kommer att vara i form av en stor svensk flagga, säger Younggren till Nöjesbladet.

 

LÄS MER: Så blir "Allt för Sverige"-parets svenska bröllop

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag