Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Allan Svensson blev kär i hyresvärdinnan Ami

Skådespelaren tog kontakt med hyresvärdinnan och när Ami väl kom förbi föll han pladask för henne.
Foto: SUVAD MRKONJIC / EXPRESSEN SUVAD MRKONJIC
Kärleken sprudlar i Allan Svenssons liv.
Foto: PRESSSBILD/AXELÖBERG

Kärleken sprudlar i Allan Svenssons liv.

Under en teatersommar i Göteborg blev skådespelaren kär på nytt, denna gång i hyresvärdinnan Ami.

– Det är nästan som en liten saga. Det är väldigt fint, underbart och härligt, säger Allan Svensson.

När skådespelaren Allan Svensson, 68, i fjol spelade sommarteater i Göteborg så fick han plötsligt höra att hans hyresvärdinna sökte kontakt med honom. Han kunde då inte förstå vad han hade orsakat för problem i lägenheten som han hyrde under spelperioden.

– Jag fick veta att min hyresvärdinna ville ha kontakt med mig. ”Vad är det nu då?” tänkte jag. ”Jag har ju vattnet blommorna som en jävla dåre!” Jag trodde direkt att det handlade om ett klagomål, berättar Allan Svensson i Året runt. 

Skådespelaren tog kontakt med hyresvärdinnan och när Ami väl kom förbi föll han pladask för henne.

– Jag mejlade i alla fall Ami, och hon behövde komma in i lägenheten för att hämta sin reservmobil. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet...

Varit ett par sedan augusti

När spelperioden var slut stannade Allan Svensson kvar i Göteborg för att bjuda ut Ami på restaurang. Sedan augusti förra året har de nu varit ett par och Allan Svensson är upp över öronen förälskad.

– Vi kan tala om vad som helst. Det är bara några år mellan och vi har samma referenser. Det känns som att Ami och jag har känt varandra i ett helt liv, och vi står verkligen för vår kärlek, säger han i Året runt. 

”Det är väldigt fint, underbart och härligt”

När Expressen pratar med Allan Svensson berättar han att relationen var oväntad men att den känns väldigt bra.

– Det var totalt fantastiskt, jag var helt oförberedd på att detta skulle hända. Det är nästan som en liten saga. Det är väldigt fint, underbart och härligt, säger han.

Paret har ännu inte flyttat ihop men Allan Svensson är spänd på vad framtiden har att erbjuda. I sommar ska paret ge sig i väg på en utlandssemester tillsammans, något som skådespelaren ser fram emot.

– Det blir första gången vi reser och det ska verkligen bli jättekul.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.