Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Alida Morberg ändrade sig – bytte namn på dottern Oona

Alida Morbergs avslöjande – lämnade Sverige.
Här i ”Malou efter tio”
Foto: Skärmdump / Malou efter tio/TV4
Alida Morberg med Bill Skarsgård.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Alida Morberg, 35, är just nu aktuell i SVT:s serie ”Amningsrummet”. 

Där spelar hon en mamma som säger ”förbjudna” saker och som dessutom ångrade sitt namnval på dottern – precis som hon själv gjort i verkliga livet.

– Jag har ju gjort så där på riktigt, säger hon i Malou efter tio.

Just nu går det att se skådespelaren Alida Morberg, 35, i dramakomedin ”Amningsrummet” på SVT. Serien skildrar moderskapet och tankar om föräldraskap, bland annat som att känna sig som en dålig förälder.

Tillsammans med skådespelaren Bill Skarsgård, 30, har Alida Morberg tvååriga dottern Oona som föddes 2018. Och i TV4:s Malou efter tio berättade hon att hon, precis som rollen i serien, ångrade sitt namnval på dottern.

– Jag har ju gjort så där på riktigt, det var ju lite så med min dotter. Vi bytte namn för vi stod inte riktigt för det förra, så jag kan verkligen relatera till den scenen, säger hon i programmet och fortsätter:

– Man var så inne i förlossningen liksom, och bara, ja men det där blir bra, och sedan blir man ju lite klarare, och bara, nej, säger hon i programmet.

Alida Morberg om ändrade namnet på dottern

Samtidigt menar Alida Morberg, som är dotter till skådespelaren och tv-kocken Per Morberg, att seriens budskap och ämne har fått enorm respons.

– Jag har fått otrolig respons, jag har faktiskt aldrig fått så fin respons tidigare. Folk känner igen sig och tackar, det hade jag inte förväntat mig, säger hon i programmet.

Anna och Kristians bröllop – se detaljerna som inte har visats.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.