Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Alicia Vikanders stora barnlängtan

Skådespelaren Alicia Vikander längtar efter att skaffa barn. Foto: REDSTAR / POLARIS POLARIS IMAGES
Skådespelaren Michael Fassbender är Alicia Vikanders pojkvän sedan tre år tillbaka. Paret flyttade nyligen ihop i England. Foto: FERDAUS SHAMIM / ZUMA PRESS / SP / FERDAUS SHAMIM / ZUMA PRESS / SP SPLASH NEWS
Skådespelaren Alicia Vikander är aktull med inspelningen av filmen "Tomb Raider" där hon spelare Lara Croft. Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN

Skådespelaren Alicia Vikander har alltid velat ha barn.

Alicia Vikander har varit tillsammans med sin pojkvän Michael Fassbender i tre år – nyligen flyttade paret ihop.

Nu berättar Alicia Vikander att hon vill bilda familj.

– Jag har alltid velat ha barn. Jag har aldrig varit gravid, men jag hoppas att få en familj en dag, säger Alicia Vikander i en intervju skriver Female First. 

Den svenska skådespelarstjärnan Alicia Vikander, 28, fick sitt genombrott med filmen "Till det som är vackert." Hon fick en Guldbagge för "Bästa kvinnliga huvudroll" för sin prestation och efter det har hennes karriär gått spikrakt uppåt.

Nyligen flyttade hon ihop med pojkvännen och skådespelaren Michael Fassbender, 40, som hon varit tillsammans med i tre år.

Nu avslöjar Alicia Vikander att hon vill bilda familj.

– Jag har inte ens barn, och det är ett under i min värld. Jag har alltid velat ha barn. Jag har aldrig varit gravid, men jag hoppas att få en familj en dag, säger Alicia Vikander i en intervju skriver Female First. 

Skådespelarna Michael Fassbender och Alicia Vikander har varit ett par sedan hösten 2014. Nyligen flyttade de ihop. Paret bor i England. Foto: INSIGHT MEDIA / INSIGHT MEDIA STELLA PICTURES

LÄS MER: Michael Fassbender och Alicia Vikander är sambos

 

Vikander om uppväxten: "Mina föräldrar skilde sig när jag var tre månader"

Att livet förändras om man skaffar barn är inget som skådespelaren är rädd för – snarare ser hon fram emot att börja ett nytt kapitel i sitt liv.

– Det är både förväntningarna och vetskapen om att det kommer att bli den största erfarenheten i mitt liv. Och plötsligt, från en dag till en annan, är det verklighet – det är ett nytt kapitel i mitt liv, säger Vikander om att skaffa barn.

LÄS MER: Alicia Vikanders förvandling – visar upp musklerna 

 

Skådespelaren berättar om sin egen uppväxt och familj och avslöjar att hon inte har några planer på att gifta sig.

– Mina föräldrar skilde sig när jag var tre månader gammal och min pappa är lyckligt gift med sin fjärde fru, så äktenskap som idé har aldrig betytt så mycket, säger Vikander.