Alicia Vikander stal showen på Met-galan

Det var i somras som Alicia Vikander tackade ja till att bli ansiktet utåt för modemärket Louis Vuitton.
Foto: Matt Baron/Bei/Shutterstock / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Under nattens Met-gala i USA dök den svenska stjärnan också upp på röda mattan iklädd det franska märket från topp till tå.
Foto: Matt Baron/Bei/Shutterstock / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Under nattens Met-gala i USA dök den svenska stjärnan också upp på röda mattan iklädd det franska märket från topp till tå.
Foto: Starpix/Rex/Shutterstock / STARPIX/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Här stjäl Alicia Vikander showen på Met-galan.

Svenska skådespelaren dök nämligen upp helt klädd i Louis Vuitton – med klädmärkets chefsdesigner Nicolas Ghesquiere vid sin sida.

Det var i somras som Alicia Vikander tackade ja till att bli ansiktet utåt för modemärket Louis Vuitton. Under nattens Met-gala i USA dök den svenska stjärnan också upp på röda mattan iklädd det franska märket från topp till tå.

På sig hade den Oscarsvinnande skådespelarfen ett fodral i rött, vitt, svart och guld med flera futuristiska detaljer. På fötterna hade hon ett par boots i samma färger och stil – allt självklart från just Louis Vuitton.


LÄS MER: Alicia Vikander vann en Oscar

Alicia Vikander och Louis Vuitton

Och vid sin sida på röda mattan hade Alicia Vikander ingen mindre än Nicolas Ghesquière. Nicolas Ghesquière är en fransk modedesigner och chefsdesigner på Louis Vuitton.

Alicia Vikander är inte den enda skådespelaren som agerat ansikte utåt åt Louis Vuitton. Tidigare har bland annat Michelle Williams, Jennifer Connelly och Charlotte Gainsbourg också poserat för det franska designermärket.


LÄS MER: Alicia Vikanders kyss efter vinsten på Oscarsgalan

Alicia Vikander vann en Oscar

Alicia Vikander har hittills haft ett sanslöst år. I slutet av februari i år kammande svenskan hem en Oscarsstatyett för "Bästa kvinnliga biroll" för hennes insats i filmen "The danish girl".

– Mamma och pappa, tack för att ni trodde på mig. Tack för att ni gav mig tron att vad som helst kan hända. Även om jag aldrig förväntade mig det här, säger hon i sitt tagna tacktal, sa hon bland annat i sitt tacktal från scenen. Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.