Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alice Stenlöfs vändning efter tuffa uppbrottet

Stenlöf berättar om nya planerna.
Alice Stenlöf har haft en tuff vår – men nu flyttar hon ut från lägenheten för den nya.
Foto: PONTUS LUNDAHL/TT / TT NYHETSBYRÅN
Alice Stenlöf flyttar snart in i sin nya lägenhet.
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Alice Stenlöf skriver om nya beslutet på Instagram.
Foto: Instagram

Alice Stenlöf har haft en tuff och intensiv vår, med uppbrottet från Philip Wong tillsammans med medverkan i ”Let's dance” och en lägenhetsrenovering.

Nu har influencern laddat batterierna under midsommarhelgen, och verkar må bättre än på länge.

”Jag flyttar ut från lägenheten och renoveringen av den nya börjar närma sig ett färdigt resultat. Så tacksam för mitt liv just nu”, skriver Alice Stenlöf på Instagram.

Influencern Alice Stenlöf, 24, har haft en minst sagt fullspäckad vår. Efter att ha medverkat i TV4:s ”Let's dance” och ha köpt sin drömlägenhet avslöjade Stenlöf i våras att hon och långtida pojkvännen Philip Wong går skilda vägar, efter sex år tillsammans.

Under midsommarhelgen valde Alice Stenlöf bort stora fester för att i stället umgås med influencervännen Klara ”tanbyklara” Elvgren på Öland, tillsammans med hennes familj. Nu berättar Alice Stenlöf om den fridfulla helgen på ön.

”Har haft den mysigaste helgen på Öland. Så glad över mitt beslut att vila mig igenom denna midsommaren och tillbringa den med Klaras fina familj och brorsöner. Vi har sovit 10 timmar varje natt, lagat massa god mat, lekt charader med barnen och lyssnat på musik i solen. Är så fylld med kärlek och värme efter denna helgen”, skriver Alice Stenlöf, som fyllde 24 år strax före Ölands-resan.

”Jag flyttar ut från lägenheten”

Nu är influencern redo att flytta in i sitt nya och snart färdigrenoverade hem, och känner sig tacksam för var hon är i livet – den omtumlande våren till trots.

”Jag är taggad på att starta veckan som kommer. Jag flyttar ut från lägenheten och renoveringen av den nya börjar närma sig ett färdigt resultat. Så tacksam för mitt liv just nu”, skriver Alice Stenlöf.

https://www.instagram.com/p/CBtJ6xSA1Dw/?utm_source=ig_embed

Expressen har sökt Alice Stenlöf för en kommentar.

Profilen om relationen till exet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.