Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alice Stenlöfs svar på relationen med Bianca

Stenlöf fick tips från Ingrosso inför sin medverkan i ”Let's dance”.
Alice Stenlöf.
Foto: PONTUS LUNDAHL/TT / TT NYHETSBYRÅN
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso drev tidigare podcasten ”Har du sagt A får du säga B”, här framförde de en liveshow tillsammans i globen.
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Bianca Ingrosso.
Foto: OLLE SPORRONG
Alice Stenlöf berättar hur vännernas relation ser ut i dag i en vlogg på youtube.
Foto: Youtube/Alice Stenlöf

Efter att ha sålt ut Globen tillsammans valde Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf att sluta med podcasten ”Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B”.

Uppbrottet och minskat umgänge gjorde att många av deras fans började oroa sig för kvinnornas relation med varandra – och nu väljer Alice Stenlöf att berätta.

– Jag tror det var nyttigt för oss att testa att ha en relation där vi inte jobbade ihop. Bara få låta det vara helt utan krav, säger hon i en Youtube-video.

Alice Stenlöf, 24, blev för många ett känt ansikte genom sin podcast ”Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B”, tillsammans med ”Wahlgrens värld”-profilen Bianca Ingrosso.

Under en period umgicks de två influencerkvinnorna konstant, både privat och i jobb. Men i samband med att de sålde ut Globen med sin showcast valde de också att lägga ner podcasten. Samtidigt slutade de synas i varnadras sociala medier, och många fans blev oroliga att de två glidit isär.

Nu berättar Alice Stenlöf om relationen med Bianca Ingrosso efter allt, i en video på sin Youtube-kanal.

– Vi har en fin relation. Vi hade en väldigt intensiv relation, i och med att vi både jobbade ihop och var bästa vänner och delade väldigt mycket under en intensiv period, säger Alice Stenlöf i videon.

Alice Stenlöf: ”Nyttigt för oss”

Hon konstaterar att nedläggningen av podcasten gör att de kan umgås på ett mer kravlöst sätt igen.

– Jag tror det var nyttigt för oss att testa att ha en relation där vi inte jobbade ihop. Bara få låta det vara helt utan krav. Vi håller nog fortfarande på att hitta tillbaka till bara jag och Bianca, för vi har extremt mycket kärlek som alltid kommer finnas där, men precis som alla relationer så formas det hela tiden, säger hon.

Samtidigt syns inte hela deras vänskapsrelation på sociala medier, och de väljer att vara mer privata än när de hade den populära podcasten tillsammans.

– Hon är väldigt viktig för mig i mitt liv. Så vi har en fin relation. Men den har formats om från att vi poddade ihop, men bara till det positiva. Jag är väldigt tacksam att vi vågade breaka podden, köra vårat eget och njuta av att vara vänner utan att ha krav på varandra. Sen tror jag det är viktigt att våga sakna varandra. 

Expressen har sökt Alice Stenlöf.

Stenlöfs följare reagerar på influencerns relation med exet – nu svarar Stenlöf.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.