Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alice Stenlöfs svar om relationen med Bianca

Alice och Bianca var länge bästa vänner – innan de plötsligt slutade umgås förra året.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Men i en frågestund på Instagram berättar Alice Stenlöf att de två har återförenats.
På Instagram story hyllar influencern – som själv startat ett klädmärke – vännen Ingrossos nya kollektion, och vill att de två ska umgås mer.Foto: Youtube/Alice Stenlöf

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso är tajtare än på länge.

På Instagram story hyllar influencern – som själv startat ett klädmärke – vännen Ingrossos nya kollektion, och vill att de två ska umgås mer.

”Åh va så kul att se dig och Bianca ihop igen och alla andra, ni måste umgås mer”, skriver ett fan i frågestunden, och får medhåll av Alice Stenlöf.

Efter att ha lagt ner sin populära podcast ”Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B”, efter att ha hållit i en showcast i ett fullsatt Globen, behövde Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso ta en paus från varandra.

Men nu har de två vännerna hittat tillbaka till varandra, och verkar vara tajtare än någonsin. När Bianca Ingrosso firade att hon släpper en ny klädkollektion med sajten Nelly var Stenlöf på plats, och under en frågestund på Instagram story är fansen glada att se de två vännerna tillsammans igen.

”Åh va så kul att se dig och Bianca ihop igen och alla andra, ni måste umgås mer”, skriver en person under frågestunden.

– Ja, svarar Alice Stenlöf, och taggar Bianca Ingrosso.

Alice Stenlöf hyllar Bianca Ingrossos kläder

På frågan om vilken sminkprodukt som ändrat hennes utseende mest hyllar Stenlöf vännens setting spray, och taggar Ingrosso ytterligare en gång.

Alice Stenlöf gick nyligen ut med att hon grundat ett klädmärke, A-dsgn, och nyheten uppmärksammades av Bianca Ingrosso på hennes sociala medier. När Ingrosso under måndagen släppte sin klädkollektion hyllade Stenlöf vännens kreationer.

”Denna magiska kollektion är äntligen live”, skriver Alice Stenlöf på Instagram story.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.