Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alice Stenlöfs svar efter ryktena och svartsjukan

Alice Stenlöfs svar efter ryktet om triangeldramat
”Let's dance”-aktuella Alice Stenlöf är tillsammans med pojkvännen Philip Wong.
Samtidigt spenderar hon mycket tid med sin danspartner Hugo Gustafsson.
Foto: PONTUS LUNDAHL/TT / TT NYHETSBYRÅN
I en nya Youtubevideo svarar hon på följarnas frågor om svartsjuka och triangeldraman.

”Let's dance”-aktuella Alice Stenlöf är tillsammans med pojkvännen Philip Wong – samtidigt spenderar hon mycket tid med sin danspartner Hugo Gustafsson.

I en nya Youtubevideo svarar hon på följarnas frågor om svartsjuka och triangeldraman.

– I alla fall inte vad han visar, säger hon i videon.

Influencern Alice Stenlöf är aktuell i årets säsong av ”Let's dance”. Men på grund av sjukdomsfall valde TV4 att stoppa tävlingen i fredags och ersatte i stället med ett jubileumsprogram. 

Alice Stenlöf berättar i en ny Youtubevideo att man som deltagare känner efter extra mycket just nu om man känner av olika sjukdomssymptom. Hon berättar också att hon verkligen hoppas att tävlingen ska fortsätta.

Alice: ”Kan inte riskera någonting”

I den nya videon, där hon svarar på följarnas frågor, är det också många som undrar om ryktena stämmer att hon gjort slut med sin pojkvän Philip Wong och nu förklarar hon läget: 

– Nej vi har inte gjort slut. Han har ju varit i Göteborg nu för att spela hockey. Och hans hockey blev inställd på grund av allting. Han skulle åkt tillbaka till Stockholm för två veckor sedan nu, men han åkte på en förkylning. Och jag var så här, jag kan inte riskera någonting, så kan är kvar i Göteborg för att bli helt frisk innan han kommer tillbaka, säger hon och fortsätter: 

– Så vi har haft ofrivillig distans, men vi har inte gjort slut.

Fansens frågor om danspartnern Hugo

Alice Stenlöf berättar också att hon fått många frågor om hennes danspartner Hugo Gustafsson är singel. Vilket hon bekräftar att han är.

Flera av följarna har även hört av sig och frågar om pojkvännen Philip Wong blir svartsjuk på hennes danspartner Hugo Gustafsson.

– Det kan jag säga att det blir han inte: Han blir inte svartsjuk min pojkvän. I alla fall inte vad han visar. och han har ingen anledning att bli det. Det är väldigt intimt att dansa men det är inte på det sättet, säger hon i Youtubevideon.

Expressen har sökt Alice Stenlöf.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.