Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alice Stenlöfs sorg mitt i flytten: ”Första kärleken”

Alice Stenlöfs hjärtesorg – mitt i renoveringen
Alice Stenlöf flyttar från lägenheten efter uppbrottet med Philip Wong tidigare i år.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Alice Stenlöf är mitt uppe i en totalrenovering av sin nya drömlägenhet i centrala Stockholm.

Men när influencern flyttade ut från sin första lägenhet för gott, bara veckor efter exet Philip Wong, var det inte utan sorg i hjärtat.

”Första lägenheten som känns lite som första kärleken. Den kommer alltid vara speciell för mig”, skriver hon på Instagram.

Nyblivna 24-åringen Alice Stenlöf har fullt upp i sommar, med flytt och renovering av sitt nya hem. Influencern köpte under våren sitt drömhem i centrala Stockholm, och håller nu på att renovera det för att få det som hon vill ha det.

Men med en ny lägenhet är det ofrånkomligt att lämna den gamla bakom sig, något som inte är helt oproblematiskt. Bara några veckor efter att exet Philip Wong flyttat ut från lägenheten i Enskede utanför Stockholm var det också dags för Alice Stenlöf att lämna över nycklarna och flytta ut för gott.

Vemodigt att lämna lägenheten

På Instagram skriver ”Let's dance”-profilen om de blandade känslorna kring avslutet.

”Ett avslutat kapitel. Herregud va vemodigt det är att lämna denna lägenheten. Första lägenheten som känns lite som första kärleken. Den kommer alltid vara speciell för mig. Första stället som blev till vårt egna. Jag delar så fina minnen här. Tack för denna tiden lilla läggan”, skriver Alice Stenlöf till en bild där hon sitter på golvet i ett helt tomt rum.

https://www.instagram.com/p/CB0iewqgYyQ/

Alice Stenlöf köpte sin nya lägenhet när hon och Philip Wong fortfarande var tillsammans, och det var tänkt att de två skulle bo där tillsammans. När de i stället gjorde slut tog Alice Stenlöf över den nya lägenheten själv, medan Wong ska flytta hem till Göteborg över sommaren.

I sin nya flyttvlogg förklarar Stenlöf att hon dock inte kommer kunna flytta in i sin nya lägenhet med en gång – det blir ett glapp mellan utflytt och det att nya lägenheten står klar.

– Jag ska också packa resväskor jag ska bo i de kommande veckorna, för jag kommer inte ha något boende. Lägenheten håller ju på att renoveras och är inte klar. Flyttgubbarna kommer få ställa mina kartonger uppe på vinden i min nya lägenhet, och jag kommer bo hos några kompisar tills lägenheten är klar säger hon i videon.

Expressen har sökt Alice Stenlöf.


Anis Don Demina tar en paus från allt

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.