Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alice Stenlöfs svar på bråkryktet med Bianca

Alice Stenlöf dementerar rykten om att det skulle vara något bråk mellan henne och Bianca Ingrosso.
Foto: JOHAN JEPPSSON / IBL
Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf lade ner podcasten förra året.
Foto: OLLE SPORRONG

När Alice Stenlöf och Bianca Ingrossos podcast ”Har du sagt A får du säga B” lades ned ryktades det om osämja mellan kollegerna

I en intervju med magasinet Daisy dementerar Alice Stenlöf nu bråkryktet – och öppnar samtidigt upp om den tuffa separationen med pojkvännen Philip Wong. 

”Jag tror framför allt hon inspirerade mig till att våga vara mer personlig och bjuda på mig själv”, säger hon i en intervju med magasinet Daisy. 

I flera år drev Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso den populära podcasten ”Har du sagt A får du säga B” ihop. 

De hade även en liveshow i Globen inför 10 000 personer. Men strax efter liveshowen beslutade de sig för att lägga ned podcasten. 

– Showcasten var nog inte det bästa för min och Alice relation, har Bianca Ingrosso tidigare sagt i ”Wahlgrens värld”.

Efter beskedet förekom det rykten om att de skulle ha blivit ovänner och att det var därför som de slutade jobba ihop. 

Det dementeras dock av Alice Stenlöf i en intervju med magasinet Daisy. Hon slår fast att det inte var någon konflikt emellan dem och hyllar i stället Bianca för hur mycket hon har betytt för hennes egen karriär. 

”Jag tror framför allt hon inspirerade mig till att våga vara mer personlig och bjuda på mig själv. I början av podden var hon den som var personlig och jag var ganska reserverad, men successivt började jag också dela med mig av mina personliga händelser och tankar”, säger Alice Stenlöf. 

Därför tog det slut med Philip Wong

En av de senaste personliga händelserna i Alice Stenlöfs liv är uppbrottet med Philip Wong. På sin Youtube-kanal har hon delat med sig av den tuffa tiden och vloggat om separationen. 

”Vi var tillsammans nästan i sju år så jag har varit med Philip hela mitt vuxna liv. Vi har format varandra. Men jag behöver ta reda på vem jag är utan honom”. 

Hon har tidigare berättat på sin youtubekanal att de skils åt som vänner. 

– Vi är bästa vänner och har en superfin relation, så det handlar inte om det. Men båda måste testa sina egna vingar, säger hon. Det låter som en klyscha men det är verkligen så.

Expressen har sökt Alice Stenlöf.  

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.