Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alice Stenlöfs lyxlägenhet – berättar om nya planerna

Alice Stenlöfs lyxlägenhet – berättar om nya planerna
Alice Stenlöf.
Foto: PONTUS LUNDAHL/TT / TT NYHETSBYRÅN
Utsikten från ett fönster.
Foto: Youtube
Lägenhetens hall.
Foto: Youtube
Badrummet.
Utsikten från lägenhetens terrass.
Alice Stenlöfs nya lägenhet.
1 / 7

Alice Stenlöf har fått nycklarna till sin nya lägenhet, och visar upp den för första gången.

Nu planerar influencern en totalrenovering av sitt nya hem.

– Ni fattar ju varför det här är min drömlägenhet. Det kommer bli så bra! Tänk att lilla jag har köpt den här lägenheten, säger hon i sin senaste vlogg.

Alice Stenlöf berättar om nya lägenhetenNyblivna singeln Alice Stenlöf, 23, har fullt upp. Efter att ha tävlat i ”Let's dance” under våren har hon nu fått tillträde till sin nya lägenhet, och planerar en totalrenovering.

I sin senaste vlogg ”Jag får nycklarna till min nya lägenhet”, visar hon upp lägenheten både utifrån och inifrån.

– Vet ni vad jag har? Jag har äntligen fått nycklarna till min nya lägenhet, så nu ska jag och mamma till nya lägenheten, säger Alice Stenlöf i vloggen.

För att ta sig till sitt nya hem är det många trappor som ska bestigas – först för att komma in på gården, och sedan för att ta sig till rätt våning.

– En sak som blir en omställning är att jag flyttar till högsta våningen, säger Alice Stenlöf och flåsar i trappuppgången.

Stor terrass och walk in closet

Alice Stenlöf filmar de vita rummen med mörka golv, och filmar en magisk utsikt över svarta Stockholmstak.

– Ni fattar ju varför det här är min drömlägenhet. Det kommer bli så bra! Tänk att lilla jag har köpt den här lägenheten, säger hon lyckligt.

Ett favoritsegment med nya hemmet är att den kommer med en stor terrass med trägolv, då lägenheten ligger högst upp i huset.

– Jag har en terrass som är hur stor som helst. Det här är så sjukt!

Men bara för det betyder det inte att Alice Stenlöf är nöjd – hon har stora renoveringsplaner för sin nya lägenhet, och har redan träffat hantverkare för att få i gång allt.

– Det är en hel del som ska göras, det är kök, det är badrum, det är walk in closet, sovrum, hall. Allt typ ska göras, säger hon i vloggen.

Expressen har sökt Alice Stenlöf för en kommentar.

Alice Stenlöf berättar om nya lägenheten

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.