Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alice Stenlöfs lycka efter lyxrenoveringen: ”Dröm”

Efter att ha pausats en period under sommaren, i väntan på beställda varor, är Alice Stenlöfs renovering av sitt nya hem i full gång igen.
Alice Stenlöf visar lite av lägenheten.Foto: Skärmdump / Youtube
Alice Stenlöf är nöjd med renoveringen.Foto: Skärmdump / Youtube

I drygt två månader har Alice Stenlöf totalrenoverat sin nya lägenhet i Stockholm.

Efter att ha stött på en del hinder på vägen börjar nu lägenheten bli klar.

– Det här blir verkligen min dröm, dröm, drömlägenhet, säger Alice Stenlöf i en vlogg.

Alice Stenlöfs lyxrenovering är i slutskedet – och influencern verkar vara mycket nöjd med resultatet.

I en vlogg visar hon upp att lägenheten äntligen fått det golv hon väntat på i flera veckor och som även gjorde att hela renoveringen pausades.

– Det här golvet är värt varenda stund väntan. Det här blir verkligen min dröm, dröm, drömlägenhet, säger Alice Stenlöf i vloggen.

Flyttat in

Under tiden lägenheten har renoverats har Alice Stenlöf bott i ett hus i Danderyd tillsammans med några kompisar. Men i vloggen berättar hon att det äntligen blivit dags att flytta in i sin nya lyxiga lägenhet – trots att den ännu inte är helt klar.

– Det är fortfarande lite pill och fix i veckan som kommer, men jag kan bo här och det är det viktigaste, säger Alice Stenlöf.

Gjorde köket till walk-in closet

Det var tidigare i somras som Alice Stenlöf köpte sin drömlägenhet och den stora renoveringen på börjades.

Lägenheten har inte bara fått nya skåp, kakel och golv – utan hela planlösningen har ändrats.

Bland annat har Alice Stenlöf valt att göra om köket till en walk-in closet. Dock kommer det dröja ett tag till innan den är helt klar för att användas.

– Det ska in LED-ljus i garderoberna, det ska målas klart och det ska upp knoppar. Det är en del som ska göras, säger Alice Stenlöf i vloggen.

Alice Stenlöf berättar om planerna för lägenheten, som inte bara har fått nya skåp och kakel utan även en helt ny planlösning.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.