Alice Stenlöfs kaos mitt i lyxrenoveringen: ”Drama”

Foto: Youtube.
Foto: Youtube.
Foto: Youtube.
Foto: Youtube.
Foto: Youtube.
Foto: Youtube.
1 / 7

Alice Stenlöfs totalrenovering av sitt nya hem börjar lida mot sitt slut, och i sin senaste vlogg visar influencern upp framstegen.

Samtidigt får hon ett jobbigt besked – som tvingar henne att ändra sina planer.

– Jag har beställt är ett väldigt fint golv och tar väl lång tid att få, det är som extra breda ljusa plankor. Men nu har deras såg gått sönder, säger Alice Stenlöf i vloggen.

Efter att ha pausats en period under sommaren, i väntan på beställda varor, är Alice Stenlöfs renovering av sitt nya hem i full gång igen.

I sin senaste vlogg visar profilen upp framstegen – badrummet är kaklat, taket har utskjutande spotlights och köket har fått sina köksluckor.

– Det tog mig så länge att bestämma mig för vilken sten jag skulle ha i badrummet, jag tror det är det har varit det svåraste att bestämma i hela lägenheten. Men jag är så nöjd, det är så så snyggt! Jag var rädd att det skulle vara för mycket mönster i, men jag älskar det, säger Alice Stenlöf och visar upp de ljusa plattorna.

Alice Stenlöf: ”Håller på att klura”

När köksluckorna skruvas upp inser ”Let's dance”-profilen att de kan ha fel mått – men är samtidigt väldigt nöjd med själva utseendet.

– Nu håller de på och monterar mina köksluckor. Men vi håller på att klura på om de här ska komma närmare varandra, och om det kan vara så att det är lite felmåttat. Men alltså den här färgen, det är så fint, säger hon och fortsätter bort till sin nya ugn:

– Man vet att man är vuxen när man blir pirrig i magen av en ugn.

Influencerns plötsliga upptäckt

Under en renovering kan det aldrig flyta på helt utan problem – och det får Alice Stenlöf erfara. Hennes efterlängtade golv, som är anledningen till att renoveringen pausats, går inte att få som hon beställt det i tid.

– Ni såg lite drama där, för det här golvet har ju tagit mig ett år att få känns det som. Det som har hänt är att det här golvet jag har beställt är ett väldigt fint golv och tar väl lång tid att få, det är som extra breda ljusa plankor. Men nu har deras såg gått sönder, veckan jag skulle få golvet. I stället för att ta exakt det golvet som jag hade tänkt, så ska jag ha golvet som är 40 cm kortare, men jag tror inte det kommer göra så mycket, förklarar Stenlöf.

Bilden avslöjar Anis Don Deminas hälsoresa: "Sjukt"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.