Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alice Stenlöfs drag efter uppbrottet

I videon försvarar hon sitt och exets val att hantera uppbrottet som de gjort.
Alice Stenlöf.
Foto: PONTUS LUNDAHL/TT / TT NYHETSBYRÅN
Stenlöf och Philip Wong separerade i våras.
Foto: Instagram
Alice Stenlöf drev tidigare podcasten ”Har du sagt A får du säga B” med Bianca Ingrosso, här framförde de en liveshow i globen.
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Nu berättar Stenlöf om sitt senaste drag.
Foto: Youtube
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES/ROBERT EKLUND ROBERT EKLUND

Alice Stenlöf gjorde i våras slut med pojkvännen Philip Wong efter sex år tillsammans.

Efter uppbrottet har influencern flyttat ihop med vänner - ett drag hon tror har varit bra för henne.

– Jag är ju alltid runt mina vänner som jag tycker väldigt mycket om så jag behöver ju inte vara själv, säger Stenlöf i en ny vlogg på Youtube, 

Alice Stenlöf, 24, har efter separationen köpt en egen lägenhet som just nu renoveras och i augusti väntas hon flytta in.

Men influencern är inte ledsen över att inflyttningen dröjer utan berättar i en ny vlogg på Youtube att hon för tillfället har bosatt sig i en villa i Danderyd tillsammans med sina vänner som hyr bostaden. En lösning som Stenlöf ser som en mjuk övergång från att ha bott tillsammans med exet till att bo själv. 

– Jag är ju alltid runt mina vänner som jag tycker väldigt mycket om så jag behöver ju inte vara själv. Vilket är en väldigt bra grej tror jag för mig nu när jag har separerat med Philip, att ha någon form av övergång till att vara själv, säger hon i vloggen.

Vidare berättar hon:

– Det är en omställning för mig att plötsligt vara singel och ha en massa förändringar som just nu och det har varit mycket ångest och mycket jobbiga perioder.

”Har en viss typ av kontakt”

Alice Stenlöf säger att hon nu mår mycket bättre och har kommit till en plats där hon är lycklig. Hon har under sommaren hållit sig sysselsatt med att njuta av sommaren tillsammans med vänner, haft poolfest, stora middagar och varit ute och festat. 

Efter uppbrottet med Philip Wong bodde det forna paret först tillsammans under en tid men i dag har de inte så mycket kontakt säger influencern. 

– Vi har så mycket kärlek för varandra, det är fortfarande en väldigt, väldigt stor omställning. Vi försöker respektera varandras olika sätt att försöka må bra i oss själva. Vi har en viss typ av kontakt. 

Expressen har sökt Alice Stenlöf.

Influencern berättar om nya lyxlägenheten

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.