Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alice Stenlöfs bråk med pojkvännen slutade i blod

Alice Stenlöf berättar om bråket som ledde till att pojkvännen rev sönder sin underarm.Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
– Någonting klickar i min hjärna så jag bara lackar ur. Och vi börjar bråka, säger hon i podcasten ”Låt oss”.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Alice Stenlöf avslöjar detaljer om bråket med pojkvännen – som orsakade ett blodbad.

Pojkvännen skulle slå in i väggen men råkade slå armen genom ett fönster.

– Det här är det sjukaste. Det är som på film. Det sprutar. Alltså han målar väggarna med sitt blod, säger hon i podcasten.

Alice Stenlöf hade tidigare podcasten ”Alice och Bianca: har du sagt a får du säga b” tillsammans med Bianca Ingrosso. Där berättar hon vid flera tillfällen att hon tidigare varit mycket svartsjuk.

Men det var länge sedan hon blev av med svartsjukan och i dag har hon varit tillsammans med pojkvännen Philip Wong i flera år. Trots att relationen i dag är stabil har det varit stormigt, vilket Stenlöf nu berättar om i podcasten ”Låt oss”.

Alice Stenlöf: ”Någonting klickar i min hjärna”

Där berättar Stenlöf en blodig historia som hände under ett bråk med pojkvännen. Paret hade en förfest hemma i Wongs storbrors lägenhet och influencern fick i sig lite för mycket alkohol.

– Någonting klickar i min hjärna så jag bara lackar ur. Och vi börjar bråka, säger hon i podcasten. 

Paret går in i ett annat rum och börjar bråka ännu mer. Stenlöf berättar att hon triggar sin pojkvän och att han till slut inte vet vad han ska ta sig till så han slår in i väggen.

– Han slår i väggen men han slår också i fönstret. Han tänker ju inte riktigt, säger Stenlöf i ”Låt oss”.

Spräcker ett kärl

Det var ett dubbelglasat fönster och när pojkvännen försöker dra tillbaka armen så skär han upp hela underarmen. Stenlöf berättar att ett kärl spruckit i hans arm och att ambulansen fick komma.

– Det här är det sjukaste. Det är som på film. Det sprutar. Alltså han målar väggarna med sitt blod, säger hon i podcasten.

Expressen har sökt Alice Stenlöf

https://www.instagram.com/p/B4LE6-jglZV/

 

Alice Stenlöfs 4 bästa influencertips

Alice Stenlöf tipsar om bästa sätten av bli stor på sociala medier.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.