Alice Stenlöf visar totala renoveringen: Gjort om allt

Alice Stenlöf visar vilket kakel hon ska ha i badrummet.
Foto: Youtube.
Influencern är väldigt nöjd med sitt framtida hem.
Foto: Youtube.
När Alice Stenlöf får se hur de vitmålade väggarna ser ut blir hon lyrisk.
Foto: Youtube.
I köket är alla skåp och förvaring längs ena kortväggen.
Foto: Youtube.
För att komma in i köket och vardagsrummet går man genom ett litet valv.
Foto: Youtube.
Skillnaderna i planlösning.
Foto: Youtube.
1 / 7

Alice Stenlöf har köpt sin drömlägenhet, men kan på grund av den pågående helrenoveringen inte flytta in än.

I sin senaste vlogg visar influencern upp de stora förändringarna, och avslöjar att hon valt att flytta på väggar för att få det som hon vill ha det.

– Jag har gjort om allt, även denna gång, och den här planlösningen är perfekt, säger Alice Stenlöf i sin Youtube-video.

Influencern Alice Stenlöf, 24, har köpt sin drömlägenhet, och flyttat från sitt första hem. Men innan hon kan flytta in i sitt nya ska det renoveras klart, och i sin senaste Youtube-vlogg delar Stenlöf med sig av hur långt hemmet kommit – och hur mycket som är kvar.

– Wow, okej, det jag ser här nu är att de har spacklat hur mycket som helst. Här ser man rakt in i walk in closeten, och så har jag öppnat up hela vägen här. Och så ser man liksom att hallen har blivit så stor, säger Alice Stenlöf när hon kliver innanför dörren.

Det är inte bara skåp, kakel och golv som ska ändras – Stenlöf har bytt hela planlösningen.

– Jag tycker det är så nice att man kan se nya planlösningen, för den nya är helt annorlunda från den första. Jag har gjort om allt, även denna gång, och den här planlösningen är perfekt, säger hon.

Gjort köket till en walk in closet 

Med bilder på den gamla och den nya planslösningen visar hon de stora skillnaderna. Influencern har valt att göra om det tidigare köket till en walk in closet, och i ställer kombinera kök och vardagsrum i en mer öppen planlösning. Samtidigt har hon flyttat bak sovrumsväggen så att hallen och badrummet blir större och rymligare, medan sovrummet blir lite mindre. 

Alice Stenlöf har också fått en vägg utbyggd i hallen för att gömma undan elskåpet mer.

Från början hade lägenheten toaletten i ett rum, och duschen i ett annat, men det har Stenlöf valt att bygga ihop.

Nu tvingas renoveringen dock ta en paus – på grund av influencerns val av golv.

– De här killarna är extremt snabba, men på grund av det här golvet som jag insisterade på att jag skulle ha tar så himla lång tid, så tvingas de pausa sitt projekt, men annars hade de varit klara nu typ. Men jag kommer inte ångra mig angående det här golvet, så det är bara för mig att vänta ut det här, säger hon i vloggen.

I ett sms skriver Alice Stenlöf att hon kommer kunna flytta in i slutet av augusti.

”Resultatet kommer bli så bra!!”, skriver hon entusiatstiskt.

Visar upp nya lyxlägenheten 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.