Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alice Stenlöf om kärleken: ”Känns som jag har ljugit”

Alice och Jireel visar upp sig tillsammans – efter månader av rykten
Foto: Youtube

Alice Stenlöf säger att hon har dåligt samvete efter att ha ”ljugit” om sin nya relation.

– Jag har gått och blivit jättekär. Ni har förstått det nu, säger hon i sin vlogg.

Alice Stenlöf höll sin relation med rapstjärnan Jireel hemlig. Även efter att paret fångats på bild ihop höll 24-åringen tyst om sin nya romans. Men så i förra veckan skrev Alice Stenlöf, till slut, till sina 380 000 följare på Instagram:

”Han gör mig glad”.

Inlägget fick över 115 000 gilla-markeringar och möttes av hejarop från profiler som Bianca Ingrosso, Penny Parnevik, Kenza, Linn Ahlborg och Victor Leksell.

Inlägget om nya kärleken möttes av kärlek.
Foto: Skärmdump Instagram

”Har inte velat prata om det”

Nu öppnar Alice Stenlöf upp sig ytterligare om sitt nya förhållande med den fyra år yngre Jireel. I sin senaste vlogg på Youtube berättar influencern att hon har haft dåligt samvete, skriver Nyheter24.

Anledningen? Att hon ”ljög”.

– Jag har ju gått och blivit kär. Jag har svårt att säga det här för det känns som att jag har ljugit för er. Jag har gått och blivit jättekär. Ni har förstått det nu. Men jag har inte velat prata om det här på Youtube för jag har velat hålla det för mig själv, berättar Alice i sin video.

I maj avslutade Alice Stenlöf en sex år lång relation med Philip Wong. Efteråt skrev 24-åringen att hon nu vill ”testa sina egna vingar”. I sin senaste vlogg säger Alice Stenlöf att det ”inte var hennes plan” att hitta kärleken så snabbt igen.

https://www.youtube.com/watch?v=cv25gxaVjLc
Q&A: Paow opererade detaljen för 275.000

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.