Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alice Stenlöf och Jireel har gjort slut: ”Inte otrohet”

Alice Stenlöf har synts i ”Let's dance” tidigare.
Foto: PONTUS LUNDAHL/TT / TT NYHETSBYRÅN
Alice Stenlöf och artisten Jireel.
Foto: Instagram / Instagram

Influencern Alice Stenlöf, 24, och artisten Jireel, 20, har gjort slut.

Det skriver Jireel på sin Instagram där han även försäkrar sina fans om att otrohet inte var anledningen bakom uppbrottet.

På onsdagsförmiddagen lade artisten Jireel ut en story på sin Instagram där han bekräftade att han och influencern Alice Stenlöf har gått skilda vägar. 

”Jag och Alice är inte längre i ett förhållande. Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa”, skriver han på bilden.

I samma text säger Jireel även att det inte har förekommit någon otrohet i relationen, utan att det är andra saker som har lett till beslutet.

”Ni behöver inte vara förvirrade av allt snack som går runt. Jag förstår att tankar riktas mot otrohet då det är det första man tänker på när det kommer till män, men så var aldrig fallet för oss”, skriver han.

Jireel avslutar med att vädja till sina fans om att visa respekt mot exflickvännen.

”Jag skulle vilja att ni respekterar och stöttar henne under denna period”, skriver han.

Jireels story på Instagram.

I början av februari gick Alice Stenlöf ut på Instagram och berättade att hon har genomgått en jobbig tid. 

”Tack för att ni bryr er om att kolla hur jag mår, att ni checkar mig när jag gör fel och för att ni stöttar mig i det som känns jobbigt. Jag har haft en vecka där jag knappt rest mig ur sängen, inte ätit eller sovit. Så mina sociala medier har varit tysta. Men jag lever – och jag kommer att må bra igen”, skrev Alice på Instagram Story, enligt Nyheter24.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.