Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alice Stenlöf bryter upp – jagar ny bostad mitt i krisen

Alice Stenlöfs bostadsjakt – mitt i coronakrisen
Foto: PONTUS LUNDAHL/TT / TT NYHETSBYRÅN
Alice Stenlöf säljer sin lägenhet.Foto: Instagram
Alice Stenlöf.Foto: JOHAN JEPPSSON/TT / JOHAN JEPPSSON TT NYHETSBYRÅN

Alice Stenlöf och hennes pojkvän säljer sin bostad – mitt under coronakrisen.

Det har varit mycket att göra med lägenheten samtidigt som hon har legat i hårdträning för ”Let's dance”.

– Helt seriöst, jag är trött, säger Alice Stenlöf i en video på sin Youtube.

Influencern Alice Stenlöf, 23, är aktuell i TV4:s ”Let’s dance”, som just nu har pausats på grund av coronaviruset. 

Mitt i pandemikrisen ska hon även sälja sin lägenhet – och hitta en ny.

– Vi har trivts hur bra som helst. Det har varit världens bästa lägenhet. Det känns lite sentimentalt att sälja, säger Alice Stenlöf till LEVA&BO.

Hon och pojkvännen Philip Wong har bott i lägenheten i Enskede i två år och nu vill de ha något större. De letar efter en lägenhet innanför tullarna i Stockholm.

Nu har Alice Stenlöf varit på en lägenhetsvisning och hon säger i en vlogg på sin Youtubekanal att hon hoppas kunna dela med sig av renoveringen av den nya lägenheten.

– Jag ska inte jinxa någonting, men jag vill ha den. Vi får se vad som händer, säger hon.

Alice och hennes danspartner Hugo Gustafsson bländade juryn med sin quickstep första avsnittet av ”Let's dance”.Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN

Alice Stenlöfs stressiga krock

Samtidigt som hon har legat i hårdträning för ”Let’s dance” har Alice Stenlöf varit tvungen att styla sin nuvarande lägenhet inför fotografering och visningar.

Hon har tagit hjälp av inredaren Caroline Hilleberg, som hade många önskemål när hon var och besökte lägenheten.

– Nu har jag bara hemläxa att göra lite pill och fix. Jag är lite nojig för att Philip inte är här. Wish me luck, säger hon i vloggen.

Med allt fix i lägenheten och med all dansträning är det svårt att orka med på kvällarna, berättar Alice Stenlöf i vloggen.

– Jag klarar inte av att göra saker efter ”Bolibompa” typ. Helt seriöst, jag är trött om inte jag får sova 9-10 timmar, säger hon.

Trots stressen och tröttheten hann hon med all styling och lägenheten ligger nu uppe på Hemnet, något hon flitigt har delat i sina sociala medier.

”VÅR TOTALRENOVERADE PÄRLA LIGGER NU UTE TILL FÖRSÄLJNING!!! Dela till alla ni känner som letar lägenhet! Ni hittar den länkad i min profil. Kom å köööp” skriver hon i ett inlägg på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B-JxtCxghDj/

”Let's dance”-säsongen hotad av sjukdomarna:

Sammanfattning: ”Let's dance”-säsongen hotad av sjukdomarna

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.