Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alice Stenlöf bekräftar relationen med Jireel efter romansryktet

Alice och Jireel visar upp sig tillsammans – efter månader av rykten
Alice Stenlöf visar nu upp kärleken till Jireel på sociala medier.Foto: Skärmdump / Youtube
Alice Stenlöf tävlade i årets ”Let's dance”.Foto: PONTUS LUNDAHL/TT / TT NYHETSBYRÅN
Jireel uppträdde på Allsång på Skansen redan 2017, med rapparen Stor.Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES MAGNUS LILJEGREN

Efter en tid av rykten och spekulationer visar nu influencern Alice Stenlöf och rapparen Jireel nu upp sig tillsammans på sociala medier.

Stenlöfs bild på de två tillsammans, där rapparen håller om hennes midja, hyllas nu av kändisvännerna.

”Han gör mig glad”, skriver Alice Stenlöf till bilden på Instagram, som Jireel repostat på sin Instagram story.

Ända sedan Alice Stenlöf, 24, och Jireel, 20, lade upp bilder från vad som uppenbart var samma hotell utomlands – utan att ha med varandra på bild – har deras fans varit övertygade om att de är ett par. Influencern och rapparen har dock hållit tyst om sin relation, även om Stenlöf allt mer börjat hinta om att hon har någon speciell i sitt liv på sociala medier.

Nu väljer paret att visa upp sig tillsammans för första gången. Alice Stenlöf har publicerat en bild på de två tillsammans på Instagram, där de står tätt i vad som ser ut som ett hotellrum. Stenlöf har på sig en matchande topp och kjol, och Jireel – som håller en hand om hennes midja – har svart tshirt och svarta byxor.

”Han gör mig glad”, skriver Alice Stenlöf på Instagram.

Bianca Ingrossos stöd till Alice Stenlöf

Sedan bilden publicerades på onsdagkvällen har den fått närmare 90 000 gillningar, och hela Sveriges influencerkår skickar uppskattande kärleksemojis till den forna ”Let's dance”-deltagaren. Linn Ahlborg, Bianca Ingrosso, Rebecka Stella, Penny Parnevik och Kenza Zouiten är bara en bråkdel av de som hyllar paret.

https://www.instagram.com/p/CFfZvqPARGb/

 

Jireel har inte lagt upp något själv i sitt flöde, men har repostat bilden på sin Instagram story, där han lagt till två pilbågar och ett hjärta.

Idol-Niklas svarar på kärleksfrågan alla ställer

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.