Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Alexis Arquettes plan: "Berätta allt" i ny bok

Under söndagsmorgonen avled skådespelerskan Alexis Arquette, efter en lång tids sjukdom, endast 47 år gammal.
Foto: Matt Sayles / AP TT NYHETSBYRÅN
Alexis Arquette med sin bror David Arquette.
Foto: Los / ALL OVER PRESS NATIONAL PHOTO GROUP

Skådespelerskan Alexis Arquette, som i helgen dog 47 år gammal, planerade att skriva en bok där hon enligt uppgifter skulle "berätta allt", skriver Page Six.

Under söndagsmorgonen avled skådespelerskan Alexis Arquette, efter en lång tids sjukdom, endast 47 år gammal.

Enligt uppgifter till Page Six ska skådespelerskan ha kontaktats flertal gånger med erbjudande om att skriva en bok där hon skulle berätta "allt".

Hon ska enligt källan ha sagt att hon inte varit redo att ta den striden än, men att hon senare skulle "avslöja allt hyckleri" i sin bok.


LÄS MER: Alexis Arquette är död - blev 47 år


Tidigare i år påstod Alexis Arquette att Will Smith var gay. Enligt henne ska Wills exfru Sheree Fletcher ha ertappat honom i säng med en annan man. Men Sheree Fletcher var inte sen med att försöka slå hål på ryktena.

– Mitt äktenskap tog inte slut på grund av en otrohetsaffär. Jag ertappade inte Will i säng med en annan man, inte heller med en annan kvinna. Det hände inte. Will var hetero 1992, och han är hetero 2016, sa hon i en tidigare intervju med Page Six.

Alexis Arquette uttalande kritiserades

Sheree Fletcher tog inte bara tillbaka de påstådda ryktena om att hennes exmake skulle vara gay, utan passade även på att säga att hon inte gillade att Arquette la sig i hennes privatliv.

– Alexis Arquette, låt oss vara tydliga: Jag känner inte dig, och du känner inte mig. Så när du påstår att du har förstahandsinformation om varför mitt äktenskap inte fungerade är du helt ute och cyklar, sa Sheree Fletcher då i en video på Facebook enligt Page Six.


LÄS MER: Will Smith bojkottar Oscarsgalan


Alexis Arquette hade roller i bland annat "Pulp Fiction", "The wedding singer" och "Down and Out in Beverly Hill". 2007 medverkade hon som sig själv i dokumentären "Alexis Arquette: She's My Brother".Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.