Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alexandra Nord polisanmälde deltagaren i ”Paradise hotel”

Q&A: Hårda orden mot Diana efter bråken utanför Paradise hotel
Alexandra Nord i veckans Q&A.
Foto: Skärmdump / Expressen Q&A

Alexandra Nord är ett bekant ansikte för tittarna och har tidigare synts i ”Paradise Hotel” men även i programmet ”Ex on the Beach”.

I veckans Q&A med Expressens Ellinor Svensson berättar hon om bråken utanför ”Paradise Hotel” och varför hon valde att medverka i programmet igen.

Alexandra Nord är tillbaka i ”Paradise hotel” eftersom hon var sugen på revansch efter förra gången hon var med.

– Alla vill väl ha revansch, sist så satt jag i final och förlorade på röster. Så det klart att jag var lite revanschsugen, säger Alexandra Nord.

Polisanmält deltagaren Arvid Stenbäcken

Vidare har Alexandra Nord en historia med deltagaren Arvid Stenbäcken. De två profilerna har haft offentliga bråk på bland annat sociala medier. Alexandra Nord berättar nu att hon har polisanmält honom.

– Det är en väldigt lång story, men med respekt för de inblandade kan jag inte gå ut med detaljer.

– Men jag kan säga så här, han har slagit sönder min telefon, och då blev det en polisanmälan om skadegörelse.

Arvid Stenbäcken å sin sida anklagar Alexandra Nord för att ha smygfilmat honom och säger att han gjort en motanmälan mot henne.

– Alexandra har redan erkänt för mig att hon filmade oss, säger han.

Det är inte heller första gången Alexandra Nord berättar att hon får hat på nätet. Hon säger nu att folk skriver både det ena och andra.

– Man får höra mycket om att man är en mobbare och är elak. Det tycker jag är jättekonstigt för jag är verkligen inte elak.

Besviken på Diana efter bråket

Samtidigt som bråken med deltagaren Arvid Stenbäcken uppstod menar Alexandra Nord att hon bland annat inte fick stöd av deltagaren Diana Moseni.

– Hon kände sig utsatt och mobbad i huset och gick ut med det offentligt. Men sen så kunde hon inte stå för att jag blev behandlad illa av Arvid, säger Alexandra Nord.

– Jag tror jag blev besviken. Jag hade inte förväntat mig att hon skulle backa mig, men mer kanske säga i från att det aldrig är okej att någon blir illa utsatt. Jag hade förväntat mig mer från henne, fortsätter hon.

Efter Paradise Hotel: Deltagarna Benjamin och Josie blev kära.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.