Alexandra Nilssons smärtsamma olycka på gymmet

Ur arkivet: Budskapet bakom bilderna: ”Minska kroppshetsen”
Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES

Alexandra Nilsson har råkat ut för en hjärnskakning efter en händelse på gymmet.

På Instagram berättar influencern om den skrämmande olyckan.

– Trodde att jag skulle vakna upp helt blå för det var den sjukaste smällen jag fått i ansiktet, berättar hon i en video.

Influencern Alexandra Nilsson, 31, har varit med om en olycka och fick besöka akuten under gårdagen. På Instagram berättar hon att många tror hon blivit misshandlad, men nu berättar hon vad som egentligen hände.

– Jag lever, tusen tack för alla fina meddelanden. Jag har varit alldeles för trött för att svara. Jag är hemma, jag är inte på akuten, jag blev hemskickad för de ville inte röntga mig i onödan för man utsätter sig för farliga strålningar, berättar hon i en video på Instagram.

Därefter berättar hon om att hon fått hjärnskakning, och att olyckan inträffade på gymmet.

– Jag var på gymmet och jag skulle ta upp en stång, för att köra lite höftlyft. Stången hade 25 kilo på var sin sida. Dum som jag är så ställer jag mig över stånghelvetet, ska lasta av ena 25-kilo plattan, vad tror du händer? Hela stången går rakt upp i min haka och nockar mig. Jag fick en riktig uppercut. Därefter så fick jag hjärnskakningen omgående och spydde ner mig på gymmet, Andreas fick hjälpa mig hem. Det sjuka är att det syns typ ingenting, jag är lite svullen och det gör ont när jag rör, men trodde att jag skulle vakna upp helt blå för det var den sjukaste smällen jag fått i ansiktet, berättar hon.

På sin Instagram-story delar hon med sig av bilder från sängen där hon skriver:

”Hej från en lagom glad tjej som nyss fick en 25 kilos stålrör uppkörd i ansiktet/käken och har nu hjärnskakning”

Hon fortsätter: 

”Så jäkla rädd för smärtan som kommer när adrenalinet går över. Alltså smällen var det sjukaste jag varit med om. Borde inte vara brutet i alla fall. Kan röra på käken och nudda vid området”. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.