Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alexandra Nilssons kärleks- krav: ”Jag kommer inte fria”

Influencern Alexandra Nilsson är kärare än någonsin i pojkvännen Andreas Hellmers.

Nu berättar hon sanningen om deras lyckade relation – och varför de trivs så bra tillsammans.

”Vi skrattar liksom varje dag, massor! Men sen är vi olika och det är BRA! Vi kompletterar varandra”, skriver Alexandra Nilsson på Instagram Story.

Influencern Alexandra Nilsson och hennes kärlek Andreas Hellmers har varit ihop i tre år och bor också tillsammans. I sociala medier delar de med sig av sitt vardagsliv tillsammans, och många tycker nog att de två har en drömrelation.

När Nilsson hade en frågestund på sin Instagram Story fick hon just en fråga om sin relation med pojkvännen – och hur de gör för att få det att fungera.

”Du och A verkar ha ett sånt härligt förhållande. Vad är det gör er så perfekta tillsammans enligt dig?”, undrar personen.

Alexandra Nilsson verkar smickrad över frågan, och svarar med flera röda hjärtan.

”Tack snälla du! Vi har jäkligt roligt ihop, tror det är det som är grejen. Vi skrattar liksom varje dag, massor! Men sen är vi olika och det är BRA! Vi kompletterar varandra. Men inget förhållande är perfekt, glöm inte det”, skriver Alexandra Nilsson.

Alexandra Nilssons bröllopsdiskussion med pojkvännen

Paret har tidigare gjort Youtube-videos tillsammans på Nilssons kanal, där de bland annat diskuterat framtiden med förlovning, bröllop och barn.

Där erkände Alexandra Nilsson att det kommer vara upp till pojkvännen att fria – hon vägrar göra det själv.

– Jag kommer inte fria, och det vet du om. Jag är gammalmodig när det kommer till både barn och giftermål. Jag vill att mannen ska fria och vill helst inte diskutera barn förrän jag är gift. Jag tycker det är coolt när man läser om tjejer som friar till sina män, men det är ingenting jag vill göra, sa Alexandra Nisson i videon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.