Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alexander Skarsgård dissar svenska tjejer

Alexander Skarsgård.Foto: KARINA LJUNGDAHL / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ/IBL IBL
Alexander Skarsgård.Foto: HT / STELLA PICTURES HT
Alexander Skarsgård.Foto: ALL OVER PRESS / ALL OVER PRESS LANDOV
Alexa Chung.Foto: GOFFPHOTOS / STELLA PICTURES GOFFPHOTOS
Alexa Chung.Foto: RICHARD YOUNG/REX SHUTTERSTOCK / RICHARD YOUNG/REX SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Alexander Skarsgård vill ha en stor familj, men vägrar nöja sig när det kommer till att hitta kärleken.

I en intervju med Damernas värld avslöjar den svenska Hollywood-stjärnan hur han tänker kring kärleken – och varför han inte vill ha en svensk tjej.

– Jag tror det blir en brittisk kvinna. Från en väldigt tidig ålder visste jag att jag skulle vara med någon från Storbritannien, säger Alexander Skarsgård i Damernas värld.

Svenska skådespelaren Alexander Skarsgård, 42, gör succé i Hollywood med sin roll i "Big little lies", och är nu aktuell med tv-serien "The little drummer girl".

Samtidigt som den svenska Hollywoodstjärnan längtar efter att få bilda familj, så vill han inte prioritera bort sin skådespelarkarriär.

– Jag kommer ju från en jättestor familj, och jag hoppas få det själv en dag. Men jag har så otroligt kul just nu. Jag jobbar med fantastiska filmskapare och det känns som om jag är på en bra plats i livet. Jag undviker inte relationer men jag är inte heller desperat efter att hitta någon. Händer det så händer det, säger han i en intervju med Damernas värld.

Skarsgård tänker inte nöja sig

Skarsgård är också noggrann med att poängtera att han vill hitta sitt livs kärlek innan han skaffar barn, och att han inte tänker nöja sig med något mindre.

– Jag tänker inte nöja mig med någon och säga "Du är okej, nu bildar vi en familj". Jag är mer romantisk än så. Jag har vänner som har nöjt sig och inte är lyckliga, och sedan går de igenom hemska skilsmässor. Jag var med en tjej i några år men i slutändan funkade det inte, men vi är fortfarande nära vänner, säger Skarsgård i tidningsintervjun, och syftar på exet Alexa Chung.

 

 

”Det blir en brittisk kvinna”

Men på frågan om han kommer hitta en svensk kvinna att bli kär i så är Skarsgård bestämd – nej, det blir ingen svensk.

– Nej. Jag tror det blir en brittisk kvinna. Från en väldigt tidig ålder visste jag att jag skulle vara med någon från Storbritannien. Det är något med mentaliteten. Britter har ett sätt att vara som jag kan relatera till. De gör sig lustiga på sin egen bekostnad på ett sätt som jag verkligen uppskattar.

 

Skandalerna som skakat ”Big Brother”

• Dödshot • Smugglade in knark • Tvingades till oralsex

Ida Wargs och Alexander Pärleros miljonimperium

Så mycket pengar drar entreprenörerna in

Snuskigaste filmerna på Netflix – för en het kväll

Sökorden för att hitta sexiga rullar • Dolda kategorin

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.